Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Koki К списку тем

Koki
Labdien, lūdzu palīdziet- kas raksta līgumu , tas , kas sniedz ciršanas pakalpojumu vai tas, kuram sniedz šo pakalpojumu? tāpat arī kokmateriālu pieņemšanas- nodošanas aktu? Vai kāds lūdzu nevarētu atsūtīt(ita27@inbox.lv) paraugu līgumam un šim aktam.Mēs esam pakalpojuma sniedzēji. Jau iepriekš paldies:-)
Ita27
Ita27 30.07.2010 09:09
81 сообщение на сайте

Ответы (1)

Notiek tā ja pērk ciršanas tiesības no fiziskas personas, kura nav reģistrējusies kā saimn.darbības veicēja, tad fiz.personadod jurid.personaiIzziņu par pers.mantaspārdošanu, bet pircējs - juridiska persona raksta Iepirkumu aktu.Līgumu parasti nerakstam, bet līgums būs parastais pakalpojumu līgums, kurā apraksta visu kā ir.Pienaudas izmaksa piemēro izdevumu normu pie cirš.tiesībām 25% no pirkuma summas un no atlikušās ietur IIN 10% un līdz nākošā mēneša 5.datumamsamaksā budžetā un iesniedz līdz nāk.m. 15. datumam paziņojumu par FP izmaksātām summam ar attiecīgo kodu. Jums izņēmuma kārtā aizsūtīšu gan Izziņas gan Iepirkuma akta gan līguma formu, bet iesaku reģistrēties VGK+ , jo tur viss ir.
Ilma
Ilma 30.07.2010 10:59
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.