Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājuma aprēķins, alga un nodokļi К списку тем

Atvaļinājuma aprēķins, alga un nodokļi
Labdien!

Ja darbinieks gandrīz visu jūliju ir paņēmis atvaļinājumu un nostrādājis tikai vienu dienu, piemēram, alga par vienu dienu ir 20 Ls, bet aprēķinātā atvaļinājuma nauda ir 300Ls, - VAI ES VAARU SKAITĪT ALGU UN ATVAĻINĀJUMU KOPĀ un rēķināt no 320 Ls nodokļus?! Un vai ievadot EDS es norādu, ka darbinieks strādā tikai 1 dienu?
Pola1
Pola1 09.08.2010 17:21
4 сообщения на сайте

Ответы (3)

1.Priekš kam tā kliegt?

2.Parastidarbiniekam apreķina visus darba ienākumus par mēnesi un pie tiem aprēķina visus nodokļus. Tātad Jūs ne tikai varat, bet to jādara obligāti!

3."Un vai ievadot EDS es norādu, ka darbinieks strādā tikai 1 dienu?"- kura vietā Jūs to gribat norādīt???? Atskaitē "Ziņojums par VSAOI", aili "Nostrādāto stundu skaits mēnesī" aizpilda tikai tādā gadijuma, kad darba ienakumi ir mazāki par 180 Ls. Bet Jūsu darbiniekam tie ir 320!!!
Sletla
Sletla 09.08.2010 18:19
13658 сообщений на сайте
Jau blakus tēmā Jums atbildēju - nevajaag uzņemties pienākumus, kurus nespējat veikt.

Vispirms profesija jāiemācās, pēc tam jāķeras pie pienākumu pildīšanas.
Aivars007
Aivars007 09.08.2010 19:21
26984 сообщения на сайте
Protu-protu, māku-māku.

(Balodis)
Andaz
Andaz 10.08.2010 09:26
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.