Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Īpašnieka maiņa
Jautājums laikam muļķīgs, bet ja nu tomēr kaut ko esmu palaidusi garām...
Vai Uzņēmuma īpašnieka maiņa (fiziska persona dāvina fiziskai) jāatspoguļo grāmatvedībā (jāizdara kādi grāmatojumi)? Kapitāldaļu lielums nemainās. Juridiskie dokumenti visi ir noformēti.
Ответы (6)
manuprāt uzņēmumā pašā nekādi grāmatojumi neparādās, tā ir fizisko personu daļa, pārdod viens otram
Nek`adi gr`amatojumi neb`us. Par dibin`at`aja mai`nu j`apazi`no VIDam.
A vot par VID gan nezinu.... Jurists mums visu formēja, Uzņēm.Reģistrā jau viss nokārtots, bet par VID šis varbūt pat neiedomājās.
Kādā veidā notiek tā informēšana VIDā? Kaut kāda blanka jāaizpilda, vai kā citādi?
Ja tiek mainīti Statūti, tad par to arī jāinformē VID.
Viņi paši regulāri izstrādā savas veidlapas. Labāk interesējieties savā VIDā.
Man `sodien latviski nesan`ak - cits dators.
В ВИД нужно принести документы о смене учредителя (протокол собрания учредителей и т.п. - возьмите всё, что есть, там скажут. что из этого им нужно). На месте они распечатывают свой бланк, который нужно заполнить (пару строчек), и подписывает бланк лицо, имеющее право подписи. Процедура занимает 5 минут.
Paldies Martinas un pārējiem! Es saprotu arī pa krieviski, "no problem"!:)
Закрыть
Краткое описание нарушения