Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bankas pārskati
Sveiki visiem!
Esmu jauniņais šajā mājaslapā.
Mani interesē jautājums par apzīmogotiem vai ar elektronisko parakstu bankas pārskatiem. Kādos gadījumos man var būt nepieciešami šādi pārskati, un cik bieži? Šajā gadījumā gribas ietaupīt uz bankas izrakstiem, līdz ar to interesē vai ir vērts atteikties no tādiem.
Iepriekš jau paldies!
Ответы (11)
Bankas izdruka vajadzīga par mēnesi, var izdrukāt no i-bankas konta izrakstus ar bankas elektronisko parakstu.
Apzīmogots bankas izraksts būs vajadzīgs uz gada beigām - atlikums bankā gada beigās, piem., uz 31.12.2010. Lai to varētu pielikt pie inventarizācijas akta.
Manuprāt, par izrakstu ar elektronisko parakstu nauda netiek pieprasīta.
Tāds izraksts būtu vēlams katru mēnesi, bet gada beigās obligāti.
Не надо уже выписки из банка с печатями. Из интернет-банка достаточно нормальной выписки.
Любая выписка с интернет-банка идет с электронной подписью.
Кто-нибудь распечатывал выписки из DnB NORD Banka?
Там в интернет-банке только конта аргрозиюмс идет, а выписок с уникальным номером нет вообще, я даже звонила, говорят, распечатывайте вместо выписок аргрозиюмс, то это же совсем не то.
Беру каждый месяц в банке выписку с печатью.
Jā, arī es saskāros ar to, ka DnB NORD Bankai ir tikai iespēja izdrukāt informāciju par konta apgrozījumu. Drukāju tos, kas cits atliek. Man darījumu šajā bankā nav daudz. Patīk, ka kartei ir atsevišķs konts un viegli izsekot pirkumiem ar karti. Cik liela ir maksa par izrakstu bankā?
Es droši vien izrakstu ņemšu tikai decembrī, lai salīdzinātu atlikumus. Cik tas ir pareizi nezinu, bet metodikā pieliku klāt tekstiņu par to, ka no šīs bankas mēneša beigās drukāju tikai konta apgrozījumu.:-S
Zinme
Vismaz es domāju, ka darāt pareizi.
Zinne, domāju, ka tad VID prasīs konta izrakstus par visiem 12 mēnešiem ( kaut vai ņemtus gada beigās).
Закрыть
Краткое описание нарушения