Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

grāmatvedības programmas К списку тем

grāmatvedības programmas
Sveiki, kolēģi! Nevaru saprast vienu lietu par grāmatvedības programmām un dokumentu ievadi tajās: pēc likumdošanas katrs attaisnojuma dokuments ir jāuzskaita 15 dienu laikā pēc dokumenta tapšanas dienas; bet bieži praskē ir tā,ka visus viena noteikta mēneša dokumentus iegrāmatojam vienā vai divās dienās(pēc taksāc mēneša beigām) un vēl pie ši visa gadās,ka atrod pēkšņi kādu dokumentu un to iegrāmato pēc datuma,kad jau visi citi dokumenti ir iegrāmatoti; un grāmatvedības programmas taču šo visu reģistrē-reģistrē katru grāmatveža veikto kustību grāmatvedības programmā un šo kustību ļoti labi var programmās apskatīt, un ja nāk VID pārbaude,kam ir tiesības ielīst programmā un tad var sanākt čušš..varbut es ko nepareizi saprotu, lūdzu apskaidrojiet mani,vai man ir vai nav pamatots uztraukums?
Anitta55
Anitta55 19.08.2010 13:17
601 сообщение на сайте

Ответы (2)

Nu vispirms, lai VID-a darbinieks varētu ielīst Jūsu programma, viņam vismaz jāzin to programmu. Otrkārt, Jums taču jaieved dokumentus ar viņu izrakstīto datumu, nevis ar to datumu, kad Jūs stradājat....
Sletla
Sletla 19.08.2010 13:24
13531 сообщение на сайте
Jā, VIDam ir tiesības pārbaudīt.

Viņam nekur nav jālien, Jums ir jāsagatavo atbilstoša atskaite, lai pārbaudītājs var pārbaudīt. Arī elektroniskājam auditam viens no laukiem - reģistrācijas datums un numurs.
Andaz
Andaz 19.08.2010 17:44
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.