Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mūžizglītības pasākumi.
Labdien !
Vai kāds/a ir izmantojis NVA kupunu apmācībām.
Ответы (18)
Es izmantoju iespēju mācīties ar kuponu, tikai ne mūžiglītības, bet tiem, kam nebija pilna darba slodz.
Ļoti esmu apmierināta.
jā, esmu izmantojusi kuponu no NVA, pie nepilnas darba slodzes( manā gadījumā -4 darba dienu darbs nedēļā)kvalifikācijas paaugstināšanai, paliku apmierināta.
šogad ir iespēja arī pilna darba laika strādājošiem izmantot tādu kuponu,rinda gara man pieraksts 18.12.2010 uz izvērtešanu.
Я купон уже получила, в течении месяца надо записаться на курсы какие-то.
jā, izmantoju uz 2 mēnešu kursiem un noskaidroju, ka pēc gada es atkal drīkstu pieteikties. kad es biju nebija ne rindas, ne izvērtēšanas.
Tajos kursos, kuros es biju - rinda tikai uz nākamo gadu.
Anda
Kas tie bija par kursiem? Ja nav noslēpums.
Es arī biju aizdomājies...
Programma „Praktiskā grāmatvedība atbilstoši Latvijas un starptautiskiem normatīviem aktiem”
http://www.biznesakomplekss.lv/layout1.html
Mācījos pusgadu, kārtoju divus briesmīgus eksāmenus.
Ja vēlas tikt pie Grāmatvežu sertifikācijas centra sertifikāta - tad papildus maksa. Agrāk bija arī papildus eksāmens.
Bet mācības - ekselentas! Fantastiska grāmatvedības pasniedzēja - Jūlija Bojarenko! Mana draudzene tagad mācās un arī par pasniedzēju un kursiem ir sajūsmā. Slodze gan liela. Jo nekāda "loderēšana" tur nav iespējam - mācies kā turks
Nodokļu pasniedzēja Jolanta Reinvalde arī super! + vēl lietvedības Maruta Ābele.
Tas ir to vērts!
Jā, pusgadu atņemt saviem priekiem un veltīt grāmatvedībai...
Diezin vai vīrieša cilvēku varēs tajā ievilināt...
Jāparunājas vēl ar gudrāku cilvēku - ar sevi...
Tagad kursi ir intensīvie - daļoš pjaķiļetku za dva goda
- trīs mēnešos. Mācības piektdienās no pusdienslaika un sestdienās visu dienu.
Vai kāds varētu pateikt, kur var atrast mūžizglītības pasākuma apliecinājuma veidlapu. NVA mājas lapā nav iespējams atrast:-<
Manuprāt, pašlaik viņiem nauda beigusies šiem pasākumiem un nekas nenotiek.
Скажите, может еще кто нибудь прошёл такое обучение по купонам ?
Es - trīs gadus atpakaļ. Bet arī šobrīd mācās pa kuponiem.
Es arī trīs gadus atpakaļ mācījos.
Tagad arī mācos. Laiku pa laikam vajag ielūkoties NVA mājaslapā, tur ir informācija par to, kad būs atkal piešķirti līdzekļi. Bet līgums ir drakonisks- ja divreiz kavēts, atskaita.
Es tikko mācījos 7 mēneši angļu valodu iesācējiem - VALODAS VĒSTNIECĪBA. Ļoti apmierināta, ja kavējums - tad padarīt vai Rīkojums no darba vai slimības lapu. Beigās oficiālais pārbaudes darbs, NVA līguma prasība. Tagad divi gadi pārtraukums un vēl pieteikšos obligāti.
Закрыть
Краткое описание нарушения