Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas iemaksa ATM
Vai Jūs ņemat čeku no bankomāta, kad iemaksājat naudu?Vai pilnīgi pietiek ar to ka darījums ir ierakstīts konta izrakstā?
Ответы (7)
Я провожу на основании банковской выписки.
я квитанции приклеиваю к ордеру.
Tā jau domāju, ka katrs rīkojas savādāk.No tā secinu , ka varu rīkoties, kā ērtāk.Un ērtāk ir taupīt papīru un neņemt čeku.Jo savā kontā var iemaksāt tikai ar uzņēmuma karti.Tasnozīmē, ja nauda ir iemaksāta, tad to ir izdarījis uzņēmuma darbinieks.Paldiespar viedokļiem.:-)
Personīgi es ņemu, jo parasti maksāju savā kontā. Kā pierādījumu, kamēr ieraugu bankas konta izrakstā.
Taču, obligāti tas nav.
Uzņēmuma gadījumā pietiek ar kases izdevumu oderi un bankas konta izrakstu.
MVVNACFDV
Es tiem ATM automātiem ticu. Un nav gadījies dzirdēt, ka kāds iemaksā, bet kontā naudas
nav.Jokartes jau "piešūtas" konkrētam kontam.Unja pat kaut kas noiet greizi, tad ATM dators visu fiksē un ir pierādāmas visas manas darbības pie ATM.
Ticība - laba lieta.
Man pašam nav gadījies, bet esmu dzirdējis no paziņām sūdzības, ka ATM dažkārt neizdod naudu. Un, ka neko neizdodas pierādīt bankā. Konkrēti - Swedbank.
Айвар, а толку, если чек даст, а науду нет. А номер карточки всегда есть в выписке.
Закрыть
Краткое описание нарушения