Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba attiecību regulējums valsts pārvaldē К списку тем
Darba attiecību regulējums valsts pārvaldē
Sveiki, interesēja, vai pastāv kāds ārējs NA, kas paredz, ka valsts pārvaldes iestādei jāizveido kāds iekšējs normatīvs priekš darbiniekiem, kur būtu atrunāta darba izpildes vieta?
Kas būtu attiecināms priekš darba izpildes vietas noteikšanas-Darba, Valsts pārvaldes iekārtas, Valsts civildienesta vai cits likums vai varbūt kādi MK noteikumi?
Ceru uz atsaucību!
Ответы (14)
Japaina, nejūties nedaudz laiku izšķērdējusi, liekot smaidiņus!? Es taču jokus nestāstu!
Kā var valsts pārvaldes iestādes darbiniekam būt atrunāta darba izpildes vieta?Paskaidrojiet man nezinītim...
Mēs laikam nesaprotam vienu un to pašu ar "darba vieta". Ja, piem., es eju Brunavā strādāt par padomes priekšsēdētāja palīgu, tad kādā dokumentā un pēc kura NA man būs noteikts, ka man jāatrodas noteiktās dienās (parasti, darba dienās), noteiktā laikā, noteiktā vietā-ka fiziski jāatrodas Brunavas pārvaldē, nevis dzīvoklī Rīgā.
Nu to tad arī jautājiet padomes pr-jam, kurš Jūs pieņem darbā ar kaut kādu līgumu.
Tas ir pilnīgi izdomāts piemēr, Japaina. Netaisos uz nekādu Brunavu. Ja priekšnieks valsts iestādē vēlas piemērot sankcijas par to, ka darbs nav pildīts "pareizajā" vietā, tad jautājums, kur bija noteikts, kas ir "pareizā" vieta? Un man neinteresē atbilde "Darba līgumā" vai "amata aprakstā" vai tml. Mani interesē norma vai normas, kas uzliek par pienākumu to "pareizo" vietu noteikt vai nu darba līgumā, amata aprakstā vai tml.
Читайте Дарба ликумс. На государственных чиновников он тоже распространяется.
Cenub
Jūs protat izlasīt tikai to, ko pati uzrakstāt?
Darba likumu izlasīt pagrūti?
Tajā ir atbildes uz Jūsu jautājumiem.
Man izskatās, ka tas "priekšnieks valsts iestādē" rīkojas pareizi - atbilstoši Darba likumam, Darba kārtības noteikumiem un Darba līgumam (Amata apraksts ir Darba līguma neatņemama sastāvdaļa).
Aivar-Ja vēlaties palīdzēt, "braucot augumā", tad tikai ne man! Esmu vīrietis, ja kas!
Vai tad vīriešiem nevar "braukt augumā"?
Kātad ne tas pat tagad ir modē:-D
Izrādās, Cenub neseko līdzi modei.
Labi, ka ir šāds forums, vismaz modes jaunumus varam uzzināt.
"Esmu vīrietis, ja kas" - un ja neko nekasa?
... tad arī vīrietis ...
Закрыть
Краткое описание нарушения