Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
par PVN pārmaksas novirzīšanu К списку тем
127 сообщений на сайте
Ответы (10)
Jo saņēmu e-pastu "šodien sagatavošu lēmumu". Kopš "šodienas" pagājusi jau nedēļa. Pat lēmuma vēl nav. Kur nu vēl naudas pārlikšana. Ar VID kā ar bitēm...
Lielākajā daļā gadījumu.
Ļoti reti saprot, taču pārsvarā visiem deguns mākoņos.
Man personīgi nav gadījies saņemt kādu bargu nosodījumu (neko daudz arī cenšos nekavēt), tomēr pārsvarā attieksme ir tāda kāda ir.
VIDā jau arī strādā tikai cilvēki. Un jārēķinās ar to, ka viņi tiek pārbaudīti ar varu. Kā zināms, varas un naudas pārbaudi reti kurš spēj izturēt.
Varbūt es vienkārši esmu ļoti laipna un tādēļ man veicas

Arī tematiskajās pārbaudēs, ja nu VIDam kaut kas nepatīk, tad parasti tas beidzas ar norādījumiem - iesniedziet koriģētu šito, nodeklarējiet to. Pirms kādiem 5 gadiem man gan reiz izteica mutisku brīdinājumu (tā arī ierakstīja protokolā) par to, ka kontējumi uz dokumentiem tika rakstīti ar zīmuli. Tā ka par VID attieksmi kopumā nevaru žēloties.
Bet zinu arī to, kā citiem iet ar VID.
127 сообщений на сайте
Un PVN pārmaksa jau savā vietā?

Piezvaniet, lai izkustina visas VID nodaļas (KACus). No manējiem iesniegumiem neviens nav izskatīts.
Diezin kuru galu kustināja.
127 сообщений на сайте