Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
kokmateriali К списку тем
Aleks_a 06.08.2004 11:13
150 сообщений на сайте
150 сообщений на сайте
Ответы (4)
Par kokmateriālu iepirkšanu Latvijā Jūs pie PVN deklarācijas sastādāt PVN pielikumu par darījumiem ar kokmateriāliem, šai gadījumā PVN 18% ir pēc 13.2. panta (reversais), uz PVN delkarāciju no pielikuma iet tikai summa no 14.rindas(pielikumā). Par ES nemācēšu pateikt, nav bijusi darīšana, bet kāds gudrāks grāmatvedis noteikti zinās pateikt, kur atspoguļo darījumu ar kokmateriāliem ar ES valstīm.
Vi poluchili s 18%,no vedj eti 18% neplatili (eto po zakonu PVN 13.2.p.),toljko pokazivalji v buhgalteriji reversom,kak skazala Cleo.
A postavki(stoimostj) na ES pokazivajete TOJLKO v PVN deklaracii 45.,43.,40.stroke.A za kvartal prilozhenije PVN 2.
A postavki(stoimostj) na ES pokazivajete TOJLKO v PVN deklaracii 45.,43.,40.stroke.A za kvartal prilozhenije PVN 2.
Sveiks 06.08.2004 11:41
73 сообщения на сайте
73 сообщения на сайте
Eiropas Savienība neko par mūsu kokmateriālu uzskaiti nezin un tāpēc visas piegādes uz ES ir vienādas un nekādu kokmateriālu nav, raksta parasto invoisu un ja aizpilda PPR, tad parasto.
Līdz ar to, ja ES pircējs ir PVN maksātājs, tad tur PVN ir 0% un nekāda PVN pārmaksa no kokmateriāliem nevar rasties, tā rodas no elektrības un citiem pakalpojumiem, kas saņemti no Latvijas piegādātājiem.
Līdz ar to, ja ES pircējs ir PVN maksātājs, tad tur PVN ir 0% un nekāda PVN pārmaksa no kokmateriāliem nevar rasties, tā rodas no elektrības un citiem pakalpojumiem, kas saņemti no Latvijas piegādātājiem.
Veraita 06.08.2004 11:41
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
Bolshoe vsem spasibo!
Aleks_a 06.08.2004 12:18
150 сообщений на сайте
150 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть