Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Saņemta prece no Vācijas К списку тем
Saņemta prece no Vācijas
Labdien!
Palasīju forumu, bet uz sev interesējošo jautājumu atbildi neatradu.
Ir saņemts rēķins no Vācijas par preci, kurā ir preces cena 100 Eur + kaut kāds nodoklis par UPS Zone 4, kas ir 24.94 Eur. Un atsevišķi nodoklis Mwst.19% = 19.95 Eur. Kopējā rēķina summa ir 124.94 Eur.
PVN dekl. man būtu jānorāda 124.94 Eur neatkarīgi no tā dīvainā nodokļa - UPS Zone 4?
Ja kāds saskārās ar ko līdzīgu, lūdzu PALĪDZIET!
Ответы (21)
PVN dekl. nav janorāda šo rēķinu. Janorāda tikai ar 0%.
Šis rēķins ir jānorāda PVN mēneša dekl. 50.rindā (rēķina pilnā summa parrēķināta LVL) = 87.81 LVL, 55.rindā - 21% no 50.rindas= 18.44 LVL; un 64.rindā - 21% no rēķina summas = 18.44 LVL. Kā arī jāaizpilda PVN1 ES.
Vai arī es kļūdos?
Paldies Lulasevi, ka izskaidrojat, kas ir UPS. Tagad zināšu.
А что за товар? Не через и-нет?
Skanera birstītes. Pirktas caur internetu.
Tt7 kāpēc jautājat kas par preci un vai nav pirkts caur internetu?
Да обычно продажи через и-нет так и оформляются, продавец своё накручивает, невдаваясь в подробности. А вам теперь придёться реверс крутить на всю сумму счёта
4to zna4et krutit revers na vsju summu s4eta? Tipo ne smozem prednalog umensit v sravnenije esli b kupili etot ze tovar v LV i-nete?
Значит, что реверс "крутится" на 124.94 евро.
Natali_z, ну у вас и вопросы. Что в одной теме, что в другой...
Tt7 i Irena22, objasnite, 4to zna4et "revers krutitsa"?
U menja s russkim ne tak xoroso...
Начисляется ПВН по кредиту, а потом по дебету. Так понятно?
Albina, zadaju voprosi po susestvu. S 4em stalkivajus pro to i sprasivaju. U menja ne takoj bolsoj opit, poetomu i zadaju voprosi i blagodarna tem kto 4em-to pomozet ili posovetujet
Tt7, da, spasibo teperj ponjala
Это тоже самое, что Вы описали в 14:57.
Ну так нормативку сначала почитайте. Ну какой может быть немецкий ПВН в нашей декларации?
Albina, a ja i ne sprasivala pro nemeckij PVN v nasej deklaraciji. Ja sprasivala 4to takoe nalog UPS. K vasemu svedenju
PVN dekl. man būtu jānorāda 124.94 Eur
Спрашивали.
Ja sprasivala pro summu s4eta kotorij nado budet ukazatj v PVN dekl., a ne pro summu nemeckogo PVN.
Закрыть
Краткое описание нарушения