Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ja vakarinjas ar klientu ir ieilgusas lidz 23:00 nakti К списку тем
Ja vakarinjas ar klientu ir ieilgusas lidz 23:00 nakti
ka lai gramato, es varu likt uz prezentaciju, bet neatskaitu prieksnodokli!Vai man jaliek uz 82.. nesaistitajiem ar saimn.darbību?
Ja darbiniekam, kurs vakarinjo ar klientiem ir 8 h darba diena!
Ответы (12)
man ar šādiem variantiem problēmu nebija - gadās ka cilvēki neiekļaujas, gadās kad tiešam vajag gan vakariņas ēst ar partneri, gan uz nakts klubu vest, gan ar taxi vizināt. Galvenais pamatojums - saimnieciskā darbība, esošais vai potenciālais partneris, vadītāja akcepts. Varbūt ir arī cita pieredze un viedokļi.
А наш виедоклис, что жмотье... Это не лень среди ночи еще чеки собирать, и в бухгалтерию тащить...
Liekiet uz pretezantāciju un algu aprēķiniet par virsstundām un tad lai šefs paskatās cik tas izmaksā!:-)
выкиньте в мусорник просто;-)
Да ладно... вирсстундас
Выходной ему предоставьте, тем боль ему он в самый раз пригодится
darba diena no 18.oo-24.ooun nav virsstundu
Naktsstundas ir tikai tad, ja vismaz divas stundas "iekrīt" naktī.
Es paredzēju, ka viņs dienu jau nostrādāji un tad gājis vakariņās:-)
Andaz, kur Jūs redzat sviestu.Darbadiena ir saskaņā ar darba līgumu.Es neticu, ka darba līgumā ir ierakstīts šāds darba laiks.Varprotams būt summētais darba laiks un stundu likme - tad ir citādi.
neesmu vēl redzējusi nevienu, kurš briesmīgi raudātu un protestētu par ieilgušām vakariņām ar klientu.
Ja ir tādi darbinieki - vērts padomāt - vai tādu vajag?
Закрыть
Краткое описание нарушения