Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Everest, ARHANE К списку тем

Everest, ARHANE
Apsaimniekošanas uzņēmums plāno iegādāties jauno ARHANE pārvaldīšanas un apsaimniekošanas grāmatvedības programmu. Vai ir kādas atsauksmes par to?! Jau ieprieš paldies!
Pola1
Pola1 21.10.2010 14:55
4 сообщения на сайте

Ответы (25)

Esmu iepazinies ar programmu ARHANE un pieredze ir ĻOTI NEGATĪVA!!!! Iesākumā piedāvāja iegādāties programmu par ļoti izdevīgu cenu, tikai aizmirsa piebilst ka šī izdevīgā cena ir lietošanai uz 1 gadu. Tagad ARHANE nodarbojas ar izspiešanu un pieprasa maksāt naudu par licenzes pagarināšanu un nemaksāšanas gadījumā draud atslēgt programmu. Laikā, kad pirkām, rokasgrāmata nebija pieejama, un, līdz ar to nācās maksāt zināmu summu mēnesī tikai par to, lai noprecizētu nianses kā programma ir lietojama. Vai pašreiz tā rokasgrāmata ir pieejama - nav ne jausmas. Diemžēl ieteicu arī programmu citiem, un tie "citi" man vēl tagad saka "LIELU PALDIES" par mēslu, ko esmu ieteicis...
Tā kā viss iet uz to, ka ar ARHANE pārstāvjiem nāksies cīnīties ar Patērētāju Tiesību Aizsardzības Centra palīdzību!!!
Raimonds80
Raimonds80 08.03.2012 10:56
4 сообщения на сайте
Ko arī vajadzēja pierādīt.
Aivars007
Aivars007 08.03.2012 14:00
26984 сообщения на сайте
Labdien Raimond80!
Uzrunājiet publiku ar to, ka Jūsu licence ir beigusies 22/12/2011 un neskatoties uz to, joprojām turpiniet darbu ar programmu. pēdējais apmeklējums 06/03/2012
Gada laikā Jūsu kompānija REG SIA ir to izmantojusi vairāk ka 1000 reižu
Mūsu programa ir par pievilcīgu cenu visiem, iegādajoties to Jūs esat saņēmis pilna kompleksa uzskaiti darbam ar Noliktavu saņemot automātiskugrāmatvedības uzskaiti.
Jūsu iegādes cena, starp citu, kompleksam bija 199.- LVL
Pie GRANDIOZĀ apgrozījuma Jūsu darbinieki darbu veic no vienas darba vietas.
Reizi gadā Jums ir jāpagarina Licence par autortiesībām 40.- LVL (tās ir vienīgās obligātās izmaksas par programmu un uzturēšanu)
Lūdzu izlasiet līgumu.
Ja klients kavē maksājumu mēs vienmēr esam atraduši kompromisu, bet JŪSU gadījumā, pēc šādām atsauksmēm, noteikti atslēgsim.
Tā, ka atrodaties patālu (Liepāja) mēs Jums piedāvājām apkalpošanas līgumu, kura izmaksas ir 20.- LVL mēnesī, ietverot vidēji 6-8 attālinātas apmācības.
Mūsu programmu izmanto vairāki simti klientu, bet atrodās arī TĀDI eksemplāri...
Nu ko, lai veicas Raimond un licencēšanas jautājumos par Jums rūpējas atbilstošas instances.
Ingusss
Ingusss 16.03.2012 18:39
20 сообщений на сайте
Vai varat vienreiz pa labam iet projām no mūsu smilšu kastes!
Lūdzu, abi savāciet savas lupatu lelles un ejiet uz citām trepēm spēlēties!
Šeit Jūs nevienam neinteresējat.
Vai bija tik grūti to pamanīt?
Aivars007
Aivars007 17.03.2012 09:10
26984 сообщения на сайте
Inguss - atļauju Jums online publicēt failu ar manis parakstītu līgumu ( REG SIA ). Nez vai tāds vispār kaut kur Jums atradīsies, jo nevienu līgumu neesat devis parakstīt. Man ir tikai rēķins par " Grāmatvedības programma" - 199 LVL. Tikai atslēdzat man programmu, ko esmu iegādājies, un mans nākamais iesniegums būs Patērētaju Tiesību Aizsardzības Centram.
Raimonds80
Raimonds80 19.03.2012 11:58
4 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.