Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vienkāršo ierakstu grāmatvedības sistēmas К списку тем
Vienkāršo ierakstu grāmatvedības sistēmas
Sveiki!
Vai varat padalīties pieredzē ar to kādas programmas lietotjat, lai savestu kārtībā vienkāršo ierakstu grāmatvedību?
Ответы (15)
Es personīgi izmantoju
www.zibsnis.lv Savadu dokumentus un principā viss nepieciešamais priekš IIN, PVN un SOC atskaitēm ir gatavs, ir pat tilts ar EDS.
Excel. Этого вполне достаточно.
обрати внимание, одна зарегилась, чтоб спросить, другой - чтоб ответить
Par "zibsnis" esmu dzirdējis simtiem ļoooooooooooooooti sliktas atsauksmes!
Visi stāstītāji teica vienu - NEMŪŽAM ar "zibsni" nesaistieties! Neko sliktāku savā dzīvē neesot redzējuši.
Tātad Aivar007 - vai nu Jūs kaut ko jaucat vai arī kādu motīvu vadīts nodarbojaties ar nomelnošanu, jo Zibsnis tikai tagad ir publiski pieejams. Iepriekš tas bija pieejams tikai 3 grāmatvedības kompānijām, kas to 2 gadus lietoja un testēja. Kā jau minēju citiem tas ir pieejams tikai tagad, kad tas ir pilnībā pielāgots grāmatvežu un lietotāju vajadzībām. Tā kā nevajag pūst pīlītes
Viss jau varētu būt tieši tā, kā jūs stāstiet, BET
Jūs mierīgi sēdējiet mājās un pēkšņi ienāca prātā, ka jāieslēdz dators un jāpaskatās, vai tik kāds nejautā kaut ko par Zibsni???
Vai jums pašai neliekas mazliet dīvaini???
Es nepūšu ne pīlītes, ne kādus citus putnus.
Saku kā ir.
Droši vien tām "...tikai 3 grāmatvedības kompānijām..." arī tas ir tiktāl noriebies, ka sūdzās visiem - pa labi un pa kreisi. Tajā skaitā man. Esmu jau noguris klausīties.
Skaidrs
Tas liecina tikai par Jūsu līmeni :D:D:D
Visi taču nekad neaizsniegs Jūsu "līmeni". Ar to bija jārēķinās. Neķeriet kreņķi!
KRIVULIS, ko piedāvā "Zalktis"
Kāds gan te vēl krivulis, mērķis taču bija reklamēt zibsni!
Varbūt var pamēģināt šo:
http://www.vadipats.lv/ -Tā nav reklāma,un pati arī neesmu pamēģinājusi.
Pati izmantoju veco labo excel.
Да что Вы спорите? Вон Анди предлагает блок с журналами за 120 латов. Меня лично это не устраивает. Лучше уж я возьму в хранилище у Cleo обычный журнал в XL и спокойненько заполню.
Да уж
Вот когда реклама себе во вред!
Aleksyy, остается только открыть еще несколько аккаунтов и попиариться в другом форуме.
Закрыть
Краткое описание нарушения