Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājums К списку тем

Atvaļinājums
Labdien, sakarā ar tematisko pārbaudi, pati konstatēju sev kļūdu - esmu darbinieka atvaļinājuma aprēķinu pielikusi nevis pie augusta mēneša, bet gan pie nākamā - septembra un tā arī nodota atskaite VID. Manus dokumentus vēl nav pārbaudījuši, taču saprotu ka nebūs labi - varbūt kāds zin cik nopietni uz to skatīsies VID:-<
Maritako
Maritako 23.10.2010 14:40
112 сообщений на сайте

Ответы (6)

Kāds tad bija atvaļinājuma periods?
Ilma
Ilma 23.10.2010 14:45
30495 сообщений на сайте
augustā 12 dienas un septembrī 2, tā nu sanāc, ka ieliku visas 14 dienas septembrī
Maritako
Maritako 23.10.2010 15:11
112 сообщений на сайте
precīzāk sakot - tabelē ir kā reāli, bet aprēķins ir pie septembra:-<
Maritako
Maritako 23.10.2010 15:16
112 сообщений на сайте
Es nu gan nesatrauktos par tādu sīkumu.

Kas bijis, bijis. Kuram negadās.
Aivars007
Aivars007 23.10.2010 15:50
26984 сообщения на сайте
Man jau liekas, kas tas ir nopietni un ir jālabo, jāsadala aprēķins un jāpārrēķina pareizi par augustu un septembri. Iedomājaties, ja darbiniekam būs būtiski slimības naudai šis mēnesis kā pēdējais, tad atvaļinājuma nauda par 12 k.d.( 10.d.d.) ir daudz, kas būs palikušas bez algas.UnVID jebkurā gadījumā liks izlabot un pārrēķināt. Man ir bijis gadījums, kad braucienam uz Rīgu bija pārāk maz stundu tajā dienā,bija jāveic pārrēķins par dažām stundām ar visām niecīgajām nodokļa izmaiņām.
Vijoliite
Vijoliite 24.10.2010 12:26
1711 сообщений на сайте
Paldies par padomiņiem, man jau arī šķiet, ka labāk samainīšu:-)
Maritako
Maritako 24.10.2010 12:52
112 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.