Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

parādi ar piegādātājiem К списку тем

parādi ar piegādātājiem
Kolēģi, lūdzu palīdziet!Situācija sekojoša-ir atklājusies kļūda:uz 31.12.2009.parāds piegādātājiem un parāds par darba algām bilancē ir norādīti mazāki nekā reāli..kā man šogad iegrāmatot šīs starpības?p.s.bilanci par 2009.g.gatavojacits grāmatevdis,ar kuru uz doto brīdi man nav iespējas sazināties..lūdzu palīdziet...
Anitta55
Anitta55 23.10.2010 20:36
601 сообщение на сайте

Ответы (4)

Un kas tad aktīvā ir nepareizi norādīts?

Bilance sastāv no aktīva un no pasīva.
Aivars007
Aivars007 23.10.2010 21:08
26984 сообщения на сайте
Jā protams tā ir..man aizdomas uz Materiālu vērtību 2009.gadabeigās un Avansa maksājumiem par precēm.naudas līdzekļus pārbaudīju(viss ok),pamatlīzdekļi arī ok..meklēju pārējās neprecizitātes un brīnos-kā tā var izdarīt...
Anitta55
Anitta55 23.10.2010 23:12
601 сообщение на сайте
Nebrīnieties gan! Nākošā grāmatvede par Jums arī tieši tāpat šeit vai citur publiski brīnīsies!

Ja kļūdas ir būtiskas, tās jālabo. Jāiesniedz precizēta UIN deklarācija. Gada pārskatu precizēt nevar, kļūdas jālabo 2010.gadā, tās jāpaskaidro 2010.gadapārskatā. Izlasiet attiecīgo LGS.

Ja kļūdas nav būtiskas, izlabojiet un guliet mierīgi.

Man personīgi visas iepriekšējo grāmatvežu publiskas zākāšanas diez ko neiet pie sirds.

Jo no pieredzes zinu, kāds mēdz būt jaunais (pareizais) grāmatvedis.
Aivars007
Aivars007 24.10.2010 09:31
26984 сообщения на сайте
Tā ir Aivar..piekrītu;-) paldies par konsultāciju;-)
Anitta55
Anitta55 25.10.2010 17:45
601 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.