Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
parādi ar piegādātājiem К списку тем
Anitta55 23.10.2010 20:36
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Ответы (4)
Jā protams tā ir..man aizdomas uz Materiālu vērtību 2009.gadabeigās un Avansa maksājumiem par precēm.naudas līdzekļus pārbaudīju(viss ok),pamatlīzdekļi arī ok..meklēju pārējās neprecizitātes un brīnos-kā tā var izdarīt...
Anitta55 23.10.2010 23:12
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Nebrīnieties gan! Nākošā grāmatvede par Jums arī tieši tāpat šeit vai citur publiski brīnīsies!
Ja kļūdas ir būtiskas, tās jālabo. Jāiesniedz precizēta UIN deklarācija. Gada pārskatu precizēt nevar, kļūdas jālabo 2010.gadā, tās jāpaskaidro 2010.gadapārskatā. Izlasiet attiecīgo LGS.
Ja kļūdas nav būtiskas, izlabojiet un guliet mierīgi.
Man personīgi visas iepriekšējo grāmatvežu publiskas zākāšanas diez ko neiet pie sirds.
Jo no pieredzes zinu, kāds mēdz būt jaunais (pareizais) grāmatvedis.
Ja kļūdas ir būtiskas, tās jālabo. Jāiesniedz precizēta UIN deklarācija. Gada pārskatu precizēt nevar, kļūdas jālabo 2010.gadā, tās jāpaskaidro 2010.gadapārskatā. Izlasiet attiecīgo LGS.
Ja kļūdas nav būtiskas, izlabojiet un guliet mierīgi.
Man personīgi visas iepriekšējo grāmatvežu publiskas zākāšanas diez ko neiet pie sirds.
Jo no pieredzes zinu, kāds mēdz būt jaunais (pareizais) grāmatvedis.
Tā ir Aivar..piekrītu;-) paldies par konsultāciju;-)
Anitta55 25.10.2010 17:45
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть