Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
gramatvediba К списку тем
Anitta55 06.11.2010 14:46
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Ответы (7)
bijusaa gramatveza virsgramatas kontu saldo uz 31.12.09. atskiras no bilances saldo uz 31.12.09
Kā to saprast?
Kāda vairs tam nozīme?
Kā to saprast?
Kāda vairs tam nozīme?
bet kāpēc tad bilancē neuzrādīja tos ciparus,kas virsgramatā?to es nesaprotu..domāju,ka bilance ir nopietns dokuments un tur uzrāda visu kā ir,jo tas tiek iesniegts valsts iestādēm..un man taa grāmatvede oficāli nav iesniegusi to virsgrāmatu,kurā nav pat viņas paraksta..nav arī man nodevusi savu grāmatvedību,jo jau labu laiku ir slima un neatbild man uz telefona zvaniem...es paņēmu tos datus,kas bija manā īcībā,t.i. no EDS izdrukāju GP par 2009.gadu...
Anitta55 06.11.2010 18:52
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Jāsāk ar to, ka bilancē vairāki skaitļi tiek saskaitīti kopā (kas ņemti no virsgrāmatas).
Varbūt Jūs vienus un tos pašus skaitļus no virsgrāmatas rakstītu citās bilances rindās? Nevarētu būt šī problēma?
Un otrkārt - neviens no foruma nepiespiedīs bijušajai grāmatvedei atsaukties uz Jūsu telefona zvanu.
Izlasiet attiecīgu LGS par iepriekšējo periodu kļūdu labošanu, ja tādas patiešām ir.
Par uzņēmuma grāmatvedības kārtošanu atbildīgs ir uzņēmuma vadītājs. Lūdziet viņam palīdzību. Grāmatvedības dokumenti parasti glabājas uzņēmumā, izņemot,ja grāmatvedības kārtošana ir ārpakalpojums.
Varbūt Jūs vienus un tos pašus skaitļus no virsgrāmatas rakstītu citās bilances rindās? Nevarētu būt šī problēma?
Un otrkārt - neviens no foruma nepiespiedīs bijušajai grāmatvedei atsaukties uz Jūsu telefona zvanu.
Izlasiet attiecīgu LGS par iepriekšējo periodu kļūdu labošanu, ja tādas patiešām ir.
Par uzņēmuma grāmatvedības kārtošanu atbildīgs ir uzņēmuma vadītājs. Lūdziet viņam palīdzību. Grāmatvedības dokumenti parasti glabājas uzņēmumā, izņemot,ja grāmatvedības kārtošana ir ārpakalpojums.
Anitta55
E-pasta adrese ***
Reģistrācijas datums 03.01.2005 15:24
Nodarbošanās Cits
Tēmu skaits forumā 181
Ziņojumu skaits forumā 305
Pēdēja apmeklējuma laiks 09.11.2010 11:50
paņemiet darbā grāmatvedi, maksājiet normālu algu un grāmatvedība būs kārtībā
E-pasta adrese ***
Reģistrācijas datums 03.01.2005 15:24
Nodarbošanās Cits
Tēmu skaits forumā 181