Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bankas piešķirtā nauda
Labdien. Banka ir devusi iespēju piešķirto karti izmantot kā kredītkarti. Limits - 400 LS. Ja es, kā individuālais komersants - daļu no šīs naudas vēlētos izmantot, tad kā man viņa būtu jānoformē dokumentos?
Paldies
Ответы (7)
Bankas kredīts nav IK ienākums. Izdevumi jāskatās, ja ir ar saimniecisko darbību, tad pie saimn.izdevumiem ja nē tad personīgie.
Tik tālu būtu skaidrs. Es to saprotu kā overdraftu. Pieņemsim, ka kontā šobrīd ir 0.00 LS. Banka atļāvusi izmantot overdraftu līdz 400 LS. Ja es ar karti šobrīd nopērku kancelejas preces IK vajadzībām 30 LS vērtībā, tad kā man šo overdrafta izmantošanu noformēt?
Un attiecīgi, kā noformēt arī overdrafta atmaksu kad izmantoto naudu ieskaitu atpakaļ?
Ieskaita aizņēmums, atgriež aizņēmuma atgriešana.Kancelejas precēm ar to nav sakara, tas būs vienkārši saimn.d. izdevums.
Tur jau tā lieta, ka neieskaita. Kad no tukša konta norēķinos ar karti, tad konts paliek ar mīnus zīmi (overdrafts). Reāli nauda konta tajā brīdī neparādās.
Reāli nauda konta tajā brīdī neparādās.
И что? Появляются деньги с минусом.
Vāks!
Kārtējais pierādījums, ka vajag algot grāmatvedi.
Mīnuss kontā Jums ir bankas aizdevums.
Закрыть
Краткое описание нарушения