Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

būvniecības pakalpojumi ES dalībvalstī К списку тем

būvniecības pakalpojumi ES dalībvalstī
Likums par PVN nosaka, ka ar nekustamo īpašumu saistīto pakalpojumu, sniegšanas vieta ir tā vieta, kur šis nekustamais īpašums atrodas. Ja esam reģistrējušies Latvijā, bet būvēsim Zviedrijā, tad mums ir jāreģistrējas Zviedrijā, lai tur sniegtu būvniecības pakalpojumus? Vai nav jāreģistrējas?
Rasule2
Rasule2 10.11.2010 19:50
240 сообщений на сайте

Ответы (3)

Tad vēl šis likuma punkts.

(10) Jebkura persona, kas veic saimniecisko darbību un sniedz pakalpojumus, kuru sniegšanas vietu nosaka saskaņā ar šā likuma 4.1 panta ceturto daļu, jebkurai citas dalībvalsts personai, kas veic saimniecisko darbību, vai nodokļa maksāšanas nolūkā identificētai citas dalībvalsts juridiskajai personai, kas neveic saimniecisko darbību, šo pakalpojumu sniegšanai reģistrējas Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā pirms pakalpojuma sniegšanas.

Nu neko nesaprotu.
Rasule2
Rasule2 10.11.2010 19:52
240 сообщений на сайте
Ja Latvija registretais uzniemums, kuram nav pastavigas vietas Zviedrija, izpilda darbu Zviedru uzniemumam kurs ir registrets ka PVN maksatais, tad nav jaregistrejas ka PVN maksatais Zviedrija. Zviedrijas uzniemums aprekina pats PVN par saniemtu fakturu. Ja Latvijas uzniemums izpilda darbu privataj personaj Zviedrija tad jabut registretam ka PVN maksatais. Lielaka problema ir ar darbinieku soc nod. Lai darbinieki butu soc apdroshinati Latvija viniem jabut E101 sertifikatam, bet ja visi uzniemuma darbinieki strada Zviedrija tad Latvija neizdod to sertifikatu. Tas ir tas jautajums ko es meginu tagad noskaidrot.
Solveiga34
Solveiga34 14.11.2010 14:06
1 сообщение на сайте
Ja Latvija registretais uzniemums, kuram nav pastavigas vietas Zviedrija, izpilda darbu Zviedru uzniemumam kurs ir registrets ka PVN maksatais, tad nav jaregistrejas ka PVN maksatais Zviedrija. Vai tā tas tiešām ir? Kas to nosaka?
Inz
Inz 29.07.2011 14:33
661 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.