Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Cik maksā grāmatvedi pakalpojumi? К списку тем
Cik maksā grāmatvedi pakalpojumi?
Sveicināti!
Vēlos uzzināt cik maksā grāmatvedi pakalpojumi nelielam SIA ar plānoto apgrozījumu ~5000 Ls mēnesī.Darbības veids-elektronikas tirdzniecība internetā un uz vietas birojā.
Ar kādu summu būtu jārēķinās?
Paldies.
Ответы (21)
Pa kreisi - "Meklēt".
Ļoti sarežģīts jautājums, viennozīmīgas atbildes nebūs.
Linete, не зная объема работ?
Ja uz labās rokas - varbūt pietiktu, bet ja uz kreisās - par maz.
tāds apgrozījums diez vai būs
Опять гадальный салон? По понедельникам нельзя гадать. Все ложь.
Apgrozījums 5000 Ls var būt vienā dokumentā, var būt simtu vienā dokumentā.
Ar to jārēķinās.
Ja plāno 5000 Ls apgrozījumu, jārēķinās ar vismaz pāris simtiem pavadzīmju, kā minimums. Kā arī ar visu pārējo - avansa rēķini, maksājumi bankā - pie kam operatīvi. Tas nozīmē, ka grāmatvedim jābūt birojā "no zvana līdz zvanam".
Utt., un tā jpr.
tehnika vidēji maksā no 100 Ls un augšu, pavadzīmi raksta menedžeris, nedomāju kad grāmatvedim tur jādežūrē
Если тот менеджер есть на фирме. В маленьких предприятиях все делает бух. За редким исключением что-то делают руководители.
Linete
ziņojumu: 506 15.11.2010 16:10
tehnika vidēji maksā no 100 Ls un augšu - kas te domāts ar tādu atbildi???
Andaz, это не для средних умов.
Varbūt ir kāds grāmatvedības robots, kas visu māk un tam cena sākot no 100 latiem.
tas ir domāts pavadzīmju skaits izejošās
grāmatvedis apstrādā gatavus dokumentus nevis pats raksta pavadzīme un liek preci kastēLOL
laikam man līdz jaunatnes izteicieniem kā rāpus līdz Mēnesim
analītiski jādomā, un ceļazīmes kā tu pati Anda rakstīju vadītāji paši rakstaLOL
Es domāju gan loģiski, gan analītiski, bet izdomāt, ka "tehnika vidēji maksā no 100 Ls un augšu" nozīmē "pavadzīmju skaits izejošās".........
Un kāpēc pēkšņi "un ceļazīmes kā tu pati Anda rakstīju vadītāji paši raksta" man arī nav saprotams, jo par ceļazīmju rakstīšanu es vispār nemaz neieminējos!
Вот опять "набросились". Может это бизнес-план!;-) И сумма 100 , в таком случае, очень гармонична.
Andaz
ziņojumu: 15960 28.09.2010 15:58
Ko es varu teikt - nu slikti, ka grāmatvedis savu darbu nemāk vērtē pacelt.
Lai nu ko, bet ceļazīmes nekad neesmu taisījusi. Vienmēr esmu iemācījusi to darīt vadībai.
Jūsu rakstītais, man gan atmiņa laba, gan darba temps ātrs.
nu jau citē nez no kādām tēmām
Jā, es ceļazīmes citiem nerakstu, bet par attiecīgu piemaksu (šajos laikos) - varu sataisīt
Закрыть
Краткое описание нарушения