Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atskaite par pavadzīmju izlietojumu К списку тем
Atskaite par pavadzīmju izlietojumu
Mīļie grāmatveži!:)
Man ir kauns uzdot šo jautājumu, bet tomēr... sākot ar šo gadu VID neizsniedz numurus - to es zinu, a atskaišu arī nekādu nav vai kā? (strjomno:-D ) (uzņēmums nav PVN maksātājs)
Paldies!
Ответы (18)
Nav kāda izsniegtu pavadzīmju - nav arī atskaites. Āmen:-D
Nav vairs nekādu pārskatu šajā jomā.
Ja Jums palika VID dotie numuri no 2009.gada 4.ceturkšņa pārskatā tos visus vajadzēja iekļaut kā anulētus (neizlietotos).
Ja aizmirsāt, sagatavojiet tagad to pārskatu un iesniedziet, jo VID agri vai vēlu to pieprasīs.
Kam piezīme?
Par ko?
Piezīme manai un Irenas norādei, ka atskaites nekādas nevajag, bet re tomēr ir varianti, ka atskaiti vajag - ja nav visas pz.savlaicīgi anulētas.Tā teikt nekad visus variantus uzreiz neiedomāsi8-)
Paldies!
Neizmantotu pavadzīmju par laimi nav:)
Patiešām laime!
Man tādas laimes nav.
Visus numurus (neizmantotos) iekļāvu 4.cet pārskatā - kā bija prasīts.
Ilma
Es jau sabijos, ka Jūs izteicāt man piezīmi. Es uz tādām lietām esmu ļoti jūtīgs...
... Neizmantotu pavadzīmju par laimi nav ...
Starp citu, VID dotās pavadzīmes beidzās, ja nemaldos, jau 2007.gadā.
Pēc tam VID piešķīra vairs tikai numurus.
Arī numuri bija jāanulē. Skat. augstāk.
Neesmu pārliecināts, ka pareizi sapratāt atbildes.
Nuja tas jau laikam no skolas laikiem:-)
Jā, jā, es jau vēl eju skolā.
Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, teica diženais tautas vadonis Vladimirs Iļjičs Ļeņins.
Protams tam es pilnībā piekrītu. To viņš noteikti domāja uz grāmatvežiem kad likumi mainās tik strauji, ka likumu grāmatu izdevēji iedzīti bankrotā, jo tās vairs neviens nepērk tā iemesla dēļ - kamēr grāmata izdota likums jau 3x mainījies.
Pareizi vien ir, Ilma.
Nav ko tiem grāmatu izdevējiem nesamērīgi pelnīt un atēst resnus vēderus uz grāmatvežu rēķina.
Tā es domāju.
А какая связь между отчётом по ипользованным номерам и тем,что фирма не ПВН плательщик.Я что-то упустила?:-O
Paldies vēlreiz! Pareizi es visu sapratu. Nav man ne pavadzīmju, ne numuru veco!:)
Закрыть
Краткое описание нарушения