Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
EDS- soc. atskaite К списку тем
347 сообщений на сайте
Ответы (23)
Bet vai nebūs nekorekti, jo algu taču oktobrī nemaksājam, bet pārskats saucas ziņojums par VSAO iemaksām un IIN pārskata mēnesī?
347 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Sanāk, ka jāraksta 14. vai 17., bet tas jau nav pareizi, ja piem.,mums darba līgumos ir tas datums minēts 15???
988 сообщений на сайте
"Darba devēja ziņojums" taksācijas periodam, sākot ar 01.01.2009, ievadformā laukam "Darba ienākumu izmaksas datums" aizliegts norādīt datumu, kas pārskata mēnesī atbilst brīvdienai vai svētku dienai. Veikti vizuāli uzlabojumi dokumenta ievadformā un izdrukā;
Vai tad alga tiek izmaksāta brīvdienā?
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте

Iešu, pasmaidīšu vīram. Viņam rīt algas diena.
10269 сообщений на сайте
"Darba devēja ziņojums" taksācijas periodam, sākot ar 01.01.2009, ievadformā laukam "Darba ienākumu izmaksas datums" aizliegts norādīt datumu, kas pārskata mēnesī atbilst brīvdienai vai svētku dienai. Veikti vizuāli uzlabojumi dokumenta ievadformā un izdrukā;
Vai tad alga tiek izmaksāta brīvdienā?
Mani gan vairāk interesē, kopš kura laika ir atļauts izmaksāt algu brīvdienā?
10269 сообщений на сайте
Piekrītu Albīnai - Бред полный!

Anda - raksti vai neraksti - nekas nemainās!
Esmu rakstījis (par citiem jautājumiem), atbildi gaidu 3 gadus, un skaidrs kā diena, ka neko nesagaidīšu.
Kaut kā jau ir jānotriec nodokļu maksātāju nauda, izdomājot un ieviešot visādas stulbības.
Tad nu vgk administrators varētu izdarīt labu darbu - visu foruma dalībnieku vārdā uzrakstīt VIDam vēstuli (esmu gatava pat tekstu priekšā uzrakstīt), lai šīs izmaiņas atceļ.
Domāju, ka beidzot ir kaut kas lietas labā jādara, nevis tikai jāgaužas!
69.pants Darba samaksas izmaksas laiks
(3) Ja darba samaksas izmaksas diena sakrīt ar nedēļas atpūtas dienu vai svētku dienu, darba samaksu izmaksā pirms attiecīgās dienas.
10269 сообщений на сайте