Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
čeki К списку тем
Tomatins 22.11.2010 15:43
87 сообщений на сайте
87 сообщений на сайте
Ответы (12)
tad ka ir pareizi uz 8290,vai kasē naudu,
Tomatins 22.11.2010 15:55
87 сообщений на сайте
87 сообщений на сайте
nu man tik tagad saka iepirkties ar bankas karti,papildināšu metodiku
Tomatins 22.11.2010 16:02
87 сообщений на сайте
87 сообщений на сайте
Es ar tāpat, visus norēķinus(pirkts ar karti, izņemta nauda ar karti)lieku uz 2380, tad tiek iesniegti čeki - visi kopējie, gan ar karti, gan skaidrā naudā apmaksātie - un tad starpību pēc avansa norēķina vai nu piemaksā norēķinu personai, vai ja pārmaksa - atgriež kasē, vai paliek avansa norēķina personai tālakiem tēriņiem.
Ane 22.11.2010 16:48
619 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
Я тоже ставлю на 2380, так как на 8290 ставить очень не рекомендуют ревизоры. В связи с тем, что получается, что мы работнику эти деньги подарили, а это уже благо, облагаемое соц. и подоходным налогом;-)
Valjuxa 22.11.2010 16:50
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Norēķiniem skaidrā naudā izmantoju 2380, bezkaidrā naudā - 2381. Tā tomēr ir pārskatāmāk.
Ja čeks nozaudēts, lēmums jāpieņem uzņēmuma vadībai.
Var prasīt atmaksāt naudu kasē (bankā), var atzīt arī izdevumus (izņēmuma gadījumā), izņemot PVN priekšnodokli.
Ja čeks nozaudēts, lēmums jāpieņem uzņēmuma vadībai.
Var prasīt atmaksāt naudu kasē (bankā), var atzīt arī izdevumus (izņēmuma gadījumā), izņemot PVN priekšnodokli.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть