Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dienesta auto nodokļa nemaksātāji nevarēs iziet tehnisko apskati... К списку тем

Dienesta auto nodokļa nemaksātāji nevarēs iziet tehnisko apskati...
2011.gadā "Dienesta auto nodokļa nemaksātāji nevarēs iziet tehnisko apskati...

To paredzēs likums, kas patlaban top Finanšu ministrijā – ar jauno kārtību plānots aizstāt šogad iesviesto sistēmu, kas paredzēja par dienesta automašīnu izmantošanu personiskajām vajadzībām gūto labumu aplikt ar iedzīvotāju ienākuma nodokli un sociālo nodokli

Nodokļa likme būs atkarīga no automašīnas motora tilpuma – automašīnām ar motora tilpumu līdz 1,5 litriem tā būs 12 Ls mēnesī, automašīnām ar motora tilpumu no 1, 5 līdz 3, 5 litriem – 22 Ls mēnesī, bet automašīnām, kuru motora tilpums pārsniedz 3, 5 litrus – 32 Ls mēnesī.

no nākamā gada nodokļa administrēšanu uzraudzīs Ceļu satiksmes drošības direkcija. Nodokļa maksātājiem, proti, visām juridiskajām personām, uz kuru vārda ir reģistrētas automašīnas, izejot tehnisko apskati būs jāuzrāda apliecinājumu par dienesta automašīnu nodokļa nomaksu.

Gadījumā, ja uzņēmums spēs pierādīt, ka darbinieki dienesta automašīnas nelieto personiskām vajadzībām, Valsts ieņēmumu dienests nodoklī samaksāto summu atmaksās. Lai pierādītu, ka automašīnas netiek lietotas personiskajām vajadzībām, kā pierādījums varētu kalpot GPS sistēmā reģistrētie dati un maršruta lapas.
Tatjana77
Tatjana77 26.11.2010 12:32
7478 сообщений на сайте

Ответы (1)

Nu i'paldies Dievam!
Andaz
Andaz 26.11.2010 12:45
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.