Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atrodoties bērna kopšanas atvalinājumā.... К списку тем

Atrodoties bērna kopšanas atvalinājumā....
Labdien,

Palīdziet, lūdzu, ar sekojošo jautājumu tikt gala.

Es pašlaik atrodos bērnu kopšanas atvalinājumā. Nesen uzzināju, kā uzņēmumu kurā es strādāju (un arī tagad, kā darbiniece skaitos) domā likvidēt, bet visus darbiniekus noformēt jaunājā uzņēmumā, jo darbības sfēra būs tadā pati, - mainas īpašnieki un domā atvērt jaunu uzņēmumu. Jautājumi:

- atlaižot darbiniekus, taču visiem jāizmaksā neizm.atvalinājuma naudu? un kā ir ar kompensāciju tiem, kuri atrodas bērnu kopšanas atvalinājumā???

- un vēl, - kā ir ar mani? iznāk, kā pēc bērnu kopšanas atvalinājuma man nav kur atgriezties, jo uzņēmumā kura es strādāju vairāk nebūs? Vai tomēr ja visus darbiniekus pārformēs uz jaunu uzņēmumu, tad tās arī atteiksies uz tiem kuri atrodas bērnu kopšanas atvalinājumā?

Liels paldies.
Natalkan
Natalkan 27.11.2010 11:06
212 сообщений на сайте

Ответы (3)

Nekautrējieties, pamēģiniet aizrakstīt

kaspars@lbas.lv
Tas ir arodbiedrību jurists darba jautājumos.
Aivars007
Aivars007 27.11.2010 11:30
26984 сообщения на сайте
Paldies!
Natalkan
Natalkan 27.11.2010 11:32
212 сообщений на сайте
Izlasīju viņa skaidrojumus avīzē, izklausās ļoti sakarīgs - atšķirībā no citiem un man pašam par brīnumu.
Aivars007
Aivars007 27.11.2010 11:32
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.