Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IK un darbinieki
Sveicināti. Esmu individuālais komersants, kuram radusies vajadzība nodarbināt savu paziņu. Mēneša apgrozījums IK ir ļoti mazs, un nodokļi, kurus būtu jāmaksā par šī paziņas nodarbināšanu pārsniegtu IK peļņu. Kaut kur esmu dzirdējis, ka IK esot iespēja nodarbināt vienu darbinieku bez atalgouma. Vai tā varētu būt? Ja var, kā man to visu pareizi noformēt?
Paldies
Ответы (6)
Не бывает работников bez atalgouma.
Būs jauns darbinieks, radīsies arī peļņa:-/
Bet kas Jums liedz nodarbināt to darbinieku nepilnu darba laiku, tas ir tik cik nepieciešams kāda konkrēta darba veikšanai?
Daudzās valstīs ir brīvprātīgie, kas strādā bez atalgojuma. Tā kā nav jau gluži, ka "Не бывает работников bez atalgouma.".
Livijano, paldies.
Еще бы знать, зачем нужно нанимать человека без зарплаты. Статьи за тунеядство давно уже нет. А все пособия зависят от уплаченных налогов, а не от записи в трудовой книжке, которой сейчас тоже нет.
Brīvprātīgo darbam Latvijā vēl neesot tiesiska regulējuma. Tātad pie mums tikai ar algu.
Brīvprātīgie var strādāt biedrībā vai fondā - NVO.
Закрыть
Краткое описание нарушения