Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Ziedojums К списку тем

Ziedojums
Juridiska persona vēlas ziedot nelielu naudas summu, lai atvieglotu grāmatas izdošanu.Vēlos noskaidrot, vai tas ir iespējams un kā tas būtu noformējams. Kā sapratu no iepriekš forumā runātā par šo tēmu, drīkst ziedot jebkurai juridiskai personai (neiet runa par UIN atlaidēm). Vai obligāti jābūt kādam dokumentam, uz kura pamata veikt pārskaitījumu vai pietiek ar norādi maksājuma uzdevumā, ka tas ir ziedojums šim konkrētajam mērķim? Vai drīkst ziedot fiziskai personai grāmatas izdošanai? Vai VID to netraktēs vienkārši kā naudas izmaksu fiziskai personai, no kuras ieturami ienākuma nodokļi?
Info7
Info7 30.11.2010 21:50
50 сообщений на сайте

Ответы (2)

Это будет подарок. Размеры необлагаемого подарка физической персоне в законе о ПНН.
Aleksja
Aleksja 01.12.2010 04:43
10004 сообщения на сайте
Manuprāt, jau atcēla normu, ka 150 LVL apmērā dāvanu neapliek ar nodokļiem. Tagad apliek visu dāvanas summu. Kā ar otru variantu - ja ziedoju juridiskai personai? Vai nepieciešams saņemt vai noformēt kādu dokumentu, vai pietiek ar maksājuma uzdevumu?
Info7
Info7 01.12.2010 07:54
50 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.