Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

darījuma dokumenti К списку тем

darījuma dokumenti
Ja LV uzņēmums sniedz ES dalībvalsts uzzņēmumam interneta pakalpojumu, kādi dokumenti nepieciešami, lai turpmāk nerastos lieku jautājumu? Līdz šim LV uzņēmums vnk. izrakstīja rēķinu un ES dalībvalsts uzņēmums to apmaksāja. Nekādu līgumu, aktu vai citu pieprasījumu nav bijuši. Runa iet par summām apm 3000 usd Vai ar to pietiek? Vai ir nepieciešami vēl kādi dokumenti?
Skorpionite
Skorpionite 02.12.2010 14:52
9 сообщений на сайте

Ответы (3)

Līgums, akts par izpildītiem darbiem, ko tad gaisu formējat?:'(
Linete
Linete 02.12.2010 19:05
2994 сообщения на сайте
bet es neatradu nevienā likumā, ka darījumiem ir nepieciešams līgums vai akts! likumā par grāmatvedību vienīgais punkts ir tas, ka darījumam jāvar noteikt sākuma datumu un viss! visur minēts, ka obligāti vajag rēkinu, bet nekur neredzēju, ka vajag arī citus dokumentus!
Skorpionite
Skorpionite 03.12.2010 14:15
9 сообщений на сайте
tad, kad sapratīsiet attaisnojuma dokumentu nepieciešamību un lomu, tad arī sapratīsiet, kādus dokumentus vajag!
Andaz
Andaz 03.12.2010 14:26
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.