Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Невропатолог ( не бухгалтерия) К списку тем
Ответы (34)
Aivars007
Es takš` nelūdzu ārstēt
Es tika palūdzu pastāstīt sīkāk par blokādi
Būs jāpamēģina pierakstīties pie Jūsu izslavētās (labā nozīmē saku) Dr.Supes
Vai pierakstīšanās caur reģistratūru?
Es takš` nelūdzu ārstēt
Es tika palūdzu pastāstīt sīkāk par blokādi
Būs jāpamēģina pierakstīties pie Jūsu izslavētās (labā nozīmē saku) Dr.Supes
Vai pierakstīšanās caur reģistratūru?
Dinaro 07.12.2010 15:49
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Kā gan citādi -
Reģistratūras:
* Ambulatoro pakalpojumu centrs / Poliklīnika
67069280 stradini@stradini.lv
Bet es taču neuzspiežu. Tikai cenšos no sirds ar padomu palīdzēt.
Reģistratūras:
* Ambulatoro pakalpojumu centrs / Poliklīnika
67069280 stradini@stradini.lv
Bet es taču neuzspiežu. Tikai cenšos no sirds ar padomu palīdzēt.
Paldies par info
Dinaro 08.12.2010 09:52
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Тоже обращаюсь и лечусь только у нейрологов со Страдыня больницы.И очень помогли и с диагнозом,обследованием и лечением.А так металась много лет по всем центрам .Невралгия - болезнь коварная.Но надо этим заниматься и будет все хорошо.
Avt 08.12.2010 10:13
816 сообщений на сайте
816 сообщений на сайте
На сайте больницы прочла такую инфо:
В БОЛЬНИЦЕ СТРАДИНЯ ОТКРЫЛСЯ ДНЕВНОЙ СТАЦИОНАР ДЛЯ НЕВРОЛОГИЧЕСКИХ ПАЦИЕНТОВ
РУКОВОДИТЕЛЬ ЦЕНТРА ФИЗИКАЛЬНОЙ МЕДИЦИНЫ И РЕАБИЛИТАЦИИ ДОЦ. ИНЕСЕ КОКАРЕ.
Ко-то может знает насколько эффективно там лечение?
В БОЛЬНИЦЕ СТРАДИНЯ ОТКРЫЛСЯ ДНЕВНОЙ СТАЦИОНАР ДЛЯ НЕВРОЛОГИЧЕСКИХ ПАЦИЕНТОВ
РУКОВОДИТЕЛЬ ЦЕНТРА ФИЗИКАЛЬНОЙ МЕДИЦИНЫ И РЕАБИЛИТАЦИИ ДОЦ. ИНЕСЕ КОКАРЕ.
Ко-то может знает насколько эффективно там лечение?
Esmu pārliecināts, ka efektīva.
Jo tur strādā vislabākie ārsti.
Ja pareizi atceros - dienas stacionārā pacienta iemaksa katru dienu 5 Ls, protams, vajag ģ.ā. norīkojumu.
Jo tur strādā vislabākie ārsti.
Ja pareizi atceros - dienas stacionārā pacienta iemaksa katru dienu 5 Ls, protams, vajag ģ.ā. norīkojumu.
Я звонила.Записалась.В регистратуре сказали,что направление от семейного им не нужно,т.к.у них все платное.Первая консультация 10 лат.Но поскольку у меня начались проблемы с июля этого года,то я уже многих обошла бесполезно,да и в Страдиня была со скорой помощи(дважды) и более чем бесполезно,прада отделение было терапевтическое.Вот поэтому мне интерисует мнение тех,кто уже был в этом отделении.А в терапевтическом доктор Фартбух и при мне она никому не помогла.Одна пациентка ей сказала ,что выписывается в худшем самочувствии чем поступила.Ответ: Ну и что вы хотите?
Kāda Jums tā vaina ir?
Varbūt aizejiet pie normāla neirologa, un nevajadzēs nekādu dienas stacionāru.
Jau rakstīju - Supe, Naudiņa, arī Smeltere. Kur dzīvojat? varu ieteikt labu neirologu ārpus Rīgas, netālu, vismaz nebūs rinda mēnešiem.
Ārsti mēdz būt ļoti dažādi.
Man savulaik bija ģimenes ārsts, kurš diagnozi noteica 3 m attālumā no manis - pat mutē nepaskatījies (angīna bija), nerunājot par izklausīšanu). Za to kādās augstās domās pats par sevi! Vārdā nesaukšu, pārāk pazīstams tips.
Varbūt aizejiet pie normāla neirologa, un nevajadzēs nekādu dienas stacionāru.
Jau rakstīju - Supe, Naudiņa, arī Smeltere. Kur dzīvojat? varu ieteikt labu neirologu ārpus Rīgas, netālu, vismaz nebūs rinda mēnešiem.
Ārsti mēdz būt ļoti dažādi.
Man savulaik bija ģimenes ārsts, kurš diagnozi noteica 3 m attālumā no manis - pat mutē nepaskatījies (angīna bija), nerunājot par izklausīšanu). Za to kādās augstās domās pats par sevi! Vārdā nesaukšu, pārāk pazīstams tips.
Dienas stacionārā mani 10 dienu laikā intensīvi ārstējot (sākumā blokāde, tad injekcijas, vingrošana,fizioterapija,masāža)nostādīja uz kājām. Bija jau grūti, bet ar to jārēķinās, nav jau zapte. Pusgadu pēc tam ārstējos mājās (vingroju). Tagad slinkoju.
Sheridan 10.12.2010 02:11
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Pašu galveno nepateicu- dienas stacionārs Stradiņos,mani ārstēja Dr. Moorlat Natālija, turpinu viņu pa retam apmeklēt. Viņa pieņem arī polilkīnikā.
Sheridan 10.12.2010 02:17
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Nu redz - tikai gribēšanas vaina. Mājās sēžot, nekas klāt nepienāks.
Vingrošana ir ļooooooooooti svarīga!
Vingrošana ir ļooooooooooti svarīga!
Aivar, kā vienmēr Jums atkal taisnība. Vingrošanai vajag tikai 30-40 minūtes. Vingrojumus man iedeva Stradiņos.
Sheridan 10.12.2010 10:06
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть