Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN LV uzņēmumam
Sveiki! Es ar jauno gadu gribu kļūt par SIA MUN maksātāju.
Pieņēmsim pašlaik mans algas fonds sastāda 1000 Ls. Jā kļūstot par MUN un man piestādot rēķinu par saviem pakalpojumiem es raxtīšu rēķinu par 1210 Ls, tad uzņēmuma tiešie izdevumi ir 1000 Ls un 210 Ls tas atprasīs no VIDa, sanāk, ka uzņēmumam ir izdevīgāk, ka esmu SIA MUN PVN maksātājs, nekā parastais darbinieks, jo tad darba devējam izdevumi ir darba algas fonds, bet PVN tas atpakaļ nesaņēms?
Ответы (7)
Šaubos, vai kāds šeit spēs saprast Jūsu jautājumu, jo vienā garajā teikumā ir saputrots kopā viss - griķi, kāposti, speķa gabaliņi, sāls, pipari un laikam vēl arī ingvera sakne...
И 3 бутылки водки...
Я тоже ничего не поняла.
Lietotāja vārds Novenkij
Reģistrācijas datums 04.01.2010 14:57
Nodarbošanās Grāmatvedis
[img]http://www.industreal.spb.ru/smiles/tea.gif[/img]
Где только такие лохи водятся которые таким бухгалтерам по 1000 лат зарплату платят?мне аж завидно.
Vienkārši visi "Noveņkiji" domā, ka jāreģistrējas par grāmatvedi, bet varētu arī savādāk...:-D
Reģistrēties par grāmatvedi esot vai nu kruta vai kļova, precīzi nepateikšu.
Закрыть
Краткое описание нарушения