Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mikrouzņēmums + Uzņēmums К списку тем
Mikrouzņēmums + Uzņēmums
Tagad tāds jautājums, ko man darit?!
Man pieder uzņēmums, kas ir PVN parādnieks un aizliegumu UR man nav. Bet ir ideja reģistrēt jaunu Mikrouzņēmumu, kas strādātu pavisam citā nozarē, vai tas ir iespējams un ja nē, tad kāds varētu būt risinājums ar to uzņēmumu, kas jau man pieder, kādas iespējas no tā tikt vaļa!?
Ответы (5)
No uzņēmuma tikt vaļā var, pasludinot tā maksātnespēju, bankrotējot, likvidējot. Jāizlasa Komerclikums.
Jaunu uzņēmumu varat dibināt kaut vai šodien, Uzņēmumu reģistrs nepārskaita, cik kuram pilsonim uzņēmumu pieder.
Nu diez vai būs tik vienkārši!Ja runa par MU...Nevar jau izzīlēt, kas tad Jums tā īsti pieder..Ls zobos un uz konsultāciju..veiksmi!!!
#2 jauno jā, bet vai tas var but mikrouzņemums?!
Mikrouzņemuma dalībnieks vienlaikus var būt šādā statusā tikai vienā SIA, kuras pamatkapitāls ir mazāks par 2000 latiem. Tatad ja man pieder uzņēmums ar 2300 Ls apmaksato pamatkapitalu, tad var dibinat ari mikrouzņemumu par 1Ls?!:-O
Tikai vienā var būt uzņēmumā dalībnieks kas ir MUN maksātājs, bet tas nekādi nav saistīts ar PK lielumu.Undibināt viens cilvēks var cik grib uzņēmumus gan ar PK 1 Ls gan ar cik uziet lielu PK.
Pirms kaut ko dibināt - visamaz jāsparot, ko nozīmē mikrouzņēmums, kāda atšķirība star mikrouzņēmumu, mikrouzņēmuma nodokļa maksātāju un SIA ar samazināto PK.
Закрыть
Краткое описание нарушения