Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedeības programma К списку тем
Grāmatvedeības programma
gribu mainīt grāmatvedības programmu, bet gribētu dzirdēt Jūsu atsauksmes par tām, patreiz strādāju Zalktī un man ir vairāki uzņēmumi.
Jau iepriekš pateicos
Ответы (26)
Aivars007, kāpēc Navision vai Apvārsni vairs neiesakat?
Tas jau daudz atkarīgs no tā, cik Ls esiet gatava maksāt.Es esmu TJ fane.
Zalktī nepatīk, ka katrā ailē, lai kko ierakstītu jāpārvietojas ar peli, ērtāk būtu ar "Enter". tas laikam ir tāds svarīgākais darba kavēklis, it kā nieks, bet ļoti būtisks...
Japaina: par vienu licenci esmu gatava maksāt līdz ls 400, man vajag uz 2-iem datoriem, tad nu katram tā papildus licence ir par individuālu samaksu... cik gadus jau strādājat ar TJ? un dokumentu ievadē ar "Enter" var pārvietoties?
Noktirne: esmu no tiem grāmatvežiem kam patīk "ātrie taustiņi" vai tas būtu Enter vai Tab, bet Zalktī tā nav... un tas ir traucējoši.
Šī programma liekas nedaudz pa dārgu (749+PVN)ņemot vērā, ka man tā jāuzliek uz 2-iem datoriem... bet paldies
Keitux, Jums tika nosūtīta epasta vēstule ar īpašu cenu, kas grāmatvedības pakalpojumu sniedzējiem pieejama līdz gada beigām. Ja nelasiet VGK norādīto epastu, tad norādiet tādu epasta adresi, uz kuru sūtītos meilus lasāt, vai sazinieties ar
http://arise.lv/content/kontakti
>>Noktirne>>reklamējieties citur...Pat,ja man dāvinātu horizontu, atteiktos...
Noktirne, а что это за жмотские ограничения, до 10 работников, до 100 ОС?
>>Japaina>>Es tikai atbildēju cilvēkam, kam bija jautājums un interese par iespēju pāriet uz citu programmu. Cenu ieliku, lai nebūtu pārpratumi (Keitux uzrakstīja 2 reizes lielāku cenu par šībrīža piedāvāto).
Es piedāvāju risinājumu, nevis nomelnoju kādu no programmām. Nomelnot arī var iet citur.
>>Kel>>Ja kādam ir nepieciešamība pēc lielāka skaita, var piepirkt klāt attiecīgo skaitu.
и сколько доплачивать за следующих 10 человек?
bet man vienam uzņēmuma 40 darbinieki... cik būs jāpiemaksā?
Noktirne
Iesāliet savus piedāvājumus!
Un sludinājumi jāievieto citā sadaļā!
насколько понимаю, самые распространенные в Латвии 1С и Тилда, теперь вот ясно почему
...угу...ставить ограничения в проге по кол-ву работников и ОС, считаю просто бредом...;-)
Kā gan citādi noplēsīs deviņas ādas no lietotāja!
Tas jau Horizonam un Apvārsnim "asinīs" - laupīt gaišā dienas laikā.
Aivars007: ar kādu programmu Jūs strādājat?
Horizon man patīk, ir ērti un dokumentu apstrāde ir ātra
Iesaku Horizon Start vai Horizon. Noderīga ir iespēja izveidot dažādus dokumentu tipus ar noklusētām lauku vērtībām. Dokumentu tipiem var piekārtot arī gatavas kontējumu shēmas. Īsāk sakot, nedaudz apmācot programmu, var būtiski paātrināt rutīnas darbu.
Keitux
Kāpēc tāds jautājums?
Strādāju ar Zalkti, Horizon Start un Hoorizon.
Ne jau vienmēr ir iespēja izvēlēties.
Man visa cita starpā ir vairumtirdzniecība, kur preču dokumentu apstrādē ir iesaistīti vairāki darbinieki, Zalktis tam neder.
Savukārt Horizon Start - mazumtirdzniecībai.
Zalktis - visiem pārējiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения