Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Kļūdains ziņojums par VSAOI К списку тем
Lizolde 13.12.2010 08:50
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (11)
Kā tad lai labo, ja labojums sanāk ar mīnus zīmi darbiniekam, kurš vairs nestrādā?
Un MK noteikumos sarakstīts par kaut kādām murgainām darba inspekcijas pārbaudēm...
Un MK noteikumos sarakstīts par kaut kādām murgainām darba inspekcijas pārbaudēm...
Lizolde 13.12.2010 10:38
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Var iestāties ari kriminālatbidība,jo pamatojoties uz Jūsu aplamajām soc.iemaksām pārskatos, valsts maksā pabalstus un pensijas.
Nodoklis noeikti jāsamaksā, un jāattiecina uz uzņēmuma zaudējumiem. UIN deklarācijā - apliekamais ienākums.
Nodoklis noeikti jāsamaksā, un jāattiecina uz uzņēmuma zaudējumiem. UIN deklarācijā - apliekamais ienākums.
Kriminālatbildība, ja man ir vēstule, kurā VID rakstiski atsakās labot datus?
Nesaprotu, ko lai dara :'( :'( :'(
Nesaprotu, ko lai dara :'( :'( :'(
Lizolde 13.12.2010 12:14
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Es taču uzrakstīju - samaksājiet deklarēto nodokli, attieciniet to uz zaudējumiem, un palieliniet UIN deklarācijā apliekamo ienākumu.
Citu padomu es nezinu.
Varbūt kāds cits kolēģis ieteiks ko citu.
VID atsakās labot darus tāpēc, ka tas nav iespējams. Teicu jau - pabalsti, pensijas un tml.
Citu padomu es nezinu.
Varbūt kāds cits kolēģis ieteiks ko citu.
VID atsakās labot darus tāpēc, ka tas nav iespējams. Teicu jau - pabalsti, pensijas un tml.
"Vai to pārmaksāto VSAOI var norakstīt zaudējumos, ...."
No sākotnējā teksta var saprast, ka Soc.nodoklisir nomaksāts, nu lai tad arī viss tā paliek, vienīgais, ka varbūt pašā uzņēmumā tas nav ar attiecīgiem dokumentiem noformēts ( piem. izmaiņas darba samaksā).
No sākotnējā teksta var saprast, ka Soc.nodoklisir nomaksāts, nu lai tad arī viss tā paliek, vienīgais, ka varbūt pašā uzņēmumā tas nav ar attiecīgiem dokumentiem noformēts ( piem. izmaiņas darba samaksā).
Es pati jau arī tāpat domāju, kā aivars007 - ka jānoraksta izmaksās un jāapliek ar UIN. Tikai par to kriminālatbildību sabijos...
Sola - kādas tad izmaiņas var darba samaksā veikt? Taču nemaksās darbiniekam algu, kura viņam nepienākas, tikai tāpēc, ka atskaite nepareiza. Vēl lielāki zaudējumi būs...
Sola - kādas tad izmaiņas var darba samaksā veikt? Taču nemaksās darbiniekam algu, kura viņam nepienākas, tikai tāpēc, ka atskaite nepareiza. Vēl lielāki zaudējumi būs...
Lizolde 13.12.2010 12:43
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
A ko - labāk būtu, kad karātos VID datos summa ar mīnus zīmi un kavējuma naudas rēķinātos?
Lizolde 13.12.2010 13:01
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Lizolde
Dariet kā rakstīju un beidziet cepties.
Tas nav to vērts.
Par kriminālatbildību ieminējos tāpēc, ka šādā veidā izkrāapj no valsts pabalstus un pensijas.
Dariet kā rakstīju un beidziet cepties.
Tas nav to vērts.
Par kriminālatbildību ieminējos tāpēc, ka šādā veidā izkrāapj no valsts pabalstus un pensijas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть