vgk.lv "gļuhi" turpinās un to beigas nesaskatu
Vēlreiz par vgk.lvJau izdrukāju rēķinu 2011.gadamun gatavojos apmaksāt, bet sāku apdomāties.
Vai tiešām tā abonēšanas nauda ir tik nepietiekama un reklāmas naudas arī tik nelielas, ka foruma administrācija nespēj noalgot vienu speciālistu, kas šo forumu padara lietojamu bez nervu zāļu lietošanas?
Par e-pastu jau rakstīju - tajā vispār sen vairs neskatos - ja nav kazai piena, lai nav. Pacel ļipu un salej atpakaļ! Murgs nevis e-pasts!
Šorīt nedienas sākās (pareizāk - turpinās) ar meklēšanu.
Ieeju "forums", lodziņā "Meklēt" ierakstu "Profesiju klasifikators". Man "izmet" visu ko var - ieskaitot administrācijas pievienotos failus. Kas man nav vajadzīgi.
Pamācībā augstāk rakstīts "ielieciet ķeksīti" "tikai forumā". Ielieku, un ko domājat? - 10 reizes viena un tā pati atbilde - NEKO NEATRADĀM!
Vai nav murgs!
Arvien biežāk piedomāju pie tā, ka jāaizmirst uz visiem laikiem šī adrese vgk.lv
Ja reiz foruma administrācija paši neko neredz (vai nevēlas redzēt), tad lai turpina vārīties savā pašapmierinātības sulā.
Jāpiezīmē, ka ar meklēšanu nenodarbojos bieži, bet nekad vēl nav bijusi tāda reize, kad būtu ātri un ērti izdevies kaut ko atrast - visu laiku kaut kādi gļuhi!
Sabojāta piektdiena un visa nedēļas nogale!
Esmu ļoti dusmīgs, lai neteiktu vairāk.
P.S. Skatos - šorīt arī visi "smaidiņi" satupināti viens otram virsū - tā, ka nevar bez lupas vai mikroskopa atšķirt, kurš ir kurš. Vārdu sakot - jo tālāk, jo stulbāk! Citu vārdu man nav.