Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Komandējums svētku dienā un brīvdienās. К списку тем

Komandējums svētku dienā un brīvdienās.
Sveicināti. Situācija: komandējums no 17-21.novembrim2010.g. Pa vidu 18.novembris- sv.dienaun 20.,21.nov. - brīvdienas. Vai komandējuma dienas nauda par sv.dienām un brīvdienām ir jārēķina dub.apmērā? Darba alga 18.nov.irdubultā apmārā, bet kā ar sestdienu un svētdienu? Vai, ja pieņemtu, ka atgriežas sestdien (vienkārši nav piektdien lidojuma). Lūdzu palīdziet saprast. Jautājumi:

- darba alga sv.dienasun brīvdienās - vai dubultā apmērā?

- dienas nauda sv.dienasun brīvdienās arī dub.apmērā vai vienkārši par vienu dienu?

- ja darbinieks izbrauc vai atgriežas brīvdienās, tad komandējuma naudu rēķina un kādā apmērā?

Paldies.
Eleina
Eleina 18.12.2010 18:18
13 сообщений на сайте

Ответы (4)

алга - если работал там в выходные, то да

сколько дней был, за столько и считаем (если причина задержки уважительная, не было рейса), включая выходные

командировочные вдвойне не насчитываются
Kel
Kel 18.12.2010 19:19
12066 сообщений на сайте
Mēs parasti dodam pēc tam brīvas dienas, ja komandējums ir ''iekritis'' brīvdienā!
Torija
Torija 19.12.2010 12:38
340 сообщений на сайте
Torija

А если работник был в командировке 3 месяца? Вы даете потом выходные за все 3 месяца?
Aleksja
Aleksja 19.12.2010 12:41
10004 сообщения на сайте
Mums parasti komandējums nav bijis tik ilgi, un arī šinī jautājumā komandējuma laiks nav tik liels, lai nevarētu iedot brīvdienas!
Torija
Torija 19.12.2010 16:59
340 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.