Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
neapliekamie ienākumi К списку тем
Montana83 19.12.2010 17:59
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Ответы (7)
es neidomāju, bet tā darīja iepriekšējā grāmatvede.., viņa parādu darbiniekam par komandējumu norakstīja uz 5610 un to summu lika grāmatvedības progrāmmā neapliekamajos ienākumos, tāpēc tagad,kad es darbiniekam izdrukāju paziņojumu par algas nodokli, tā izmaksa par komandējumu darbiniekam parādās ailē neapliekamie ienākumi.. vot tādi brīnumi..
Montana83 19.12.2010 18:33
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Jā, "iepriekšējā grāmatvede" - tā ir tāda sērga.
Es nekādas zāles pret to, diemžēl, nezinu. Laikam nav vēl izgudrotas.
Vēl ir laiks, iegrāmatojiet visu pareizi un dzīvojiet mierīgi.
Es nekādas zāles pret to, diemžēl, nezinu. Laikam nav vēl izgudrotas.
Vēl ir laiks, iegrāmatojiet visu pareizi un dzīvojiet mierīgi.
Un ko Jūs tur tā brīnaties?
Un pareizi tā "dumjā" iepriekšējā darīja, ka komandējuma naudas pie neapliekamā ienākuma lika.
Sevišķi, ja komandējuma nauda 5x pārsniedz algu!
Vismaz cilvēks var bankā pierādīt, ka nedzībo no zila gaisa un kredītu varēs samaksāt.
Domājiet plašāk!
Kādēļ jāsniedz Paziņojums...? Lai ienākumus varētu redzēt. Komandējuma nauda ir ienākums? Ir!
Un pareizi tā "dumjā" iepriekšējā darīja, ka komandējuma naudas pie neapliekamā ienākuma lika.
Sevišķi, ja komandējuma nauda 5x pārsniedz algu!
Vismaz cilvēks var bankā pierādīt, ka nedzībo no zila gaisa un kredītu varēs samaksāt.
Domājiet plašāk!
Kādēļ jāsniedz Paziņojums...? Lai ienākumus varētu redzēt. Komandējuma nauda ir ienākums? Ir!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть