Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Lopu svaru svārstības
Palīdziet lūdzu dārgie kolēģi, vai pie nepārtrauktās inventarizācijas metodes kuru kontu izmanto 7... vai 6640, ja 7... tad izskatās dīvaini jo viņš ies pa abām pusēm D un K, jo svars gan palielinās, gan samazinās!!??
Es kontēju tā: D6640(2210) K2210(6640)-Svara svārstības
D71.. K2210-nopirkto lopu norakstīšana
Ответы (9)
D71.. K2210-nopirkto lopu norakstīšana - kāpēc nopirktais lops uzreiz jānoraksta?
Tādā veidā es norakstu lopus, kas tika pārdotas lai dabūtu noliktavā pareizo atlikumu. Bet kā ir ar svara svārstībām, kā man pareizi grāmatot vai uz 7.. vai uz 6..??? Gadījumā nezinat???
Скажу крамольную мысль, но может быть списание во время инвентаризации производится? И тогда Д7190 К2ххх? ИМХО
Lopu svara svārstības vienmēr notiek inventarizācijas rezultātā. Bet grāmatojas caur 6 grupu.
Tikai kas tie par svara zudumiem?
Labdien Andaz! Svara svārstības var palielināties var samazināties atkarībā no tā cik ilgi dzīvnieku turēja un kā viņu baroja rezultātā, svars var kristies var palielināties, bet kad dzīvnieku pārdot viņu jānoraksta uz D 7.. K 22.. kontu lai dabūtu noliktavā pareizo atlikumu. Paldies par atsaucību.
bet kad dzīvnieku pārdot viņu jānoraksta - tad tas nav svara zudums! Tieši tāpēc, ka vienā tēmā jau bija sarakstītas ačgārnības par šo tēmu, pajautāju, kas tie par svara zudumiem.
Kas tas ir reālajā dzīvē - zinu ļoti labi
Debets - mogila, kredīts - kobila.
Закрыть
Краткое описание нарушения