Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Firmas daļu pārdošana jurid.personai К списку тем
Firmas daļu pārdošana jurid.personai
Divi firmas īpašnieki (fiz.personas, katram pieder pa 50%) nolēma pārdot savas daļas jurid.personai
1.Kādi būs grāmatojumi firmā, kuras daļas tiek pārdotas?
2.Kādi nodokļi ir jāmaksā p.1.firmaino ši darījuma?
3.Kādi nodokļi un uz kādu kontu jāmaksā firmas īpašniekiem(fiz.personam), kuri pārdod savas daļas?
Iepriekš pateicos
Ответы (18)
1. Nekādi.
2. Nekādi.
3. Likums par IIN par kapitāldaļu atsavināšanas nodokļa aprēķinu. IIN rēķina no kapitāldaļu starpības iegādes - pārdošanas
cena.UzIIN nodokļu kontu maksā ja iznāk.
Grāmatvedim ar 5 gadu darba stāžu vajadzētu zināt vismaz tik daudz, kur var atrast atbildes uz šiem jautājumiem.
Ilma visu atbildēja nepareizi!
Nepareizi atbildēja!
Lai citē šeit visus attiecīgos likumus un MK noteikumus, tad noticēšu!
Galu galā es sam buxgalter!
Aivaram: не понимаю ваш сарказм. Если я здесь зарегистрировалась в 2005 году ещё не значит, что я бухгалтер! Видите же, что вопрос в разделе новичков-значит отбрасываем комплексы и отвечаем, как Ilma. Спасибо ей огромное. И всем, ещё раз, большое Спасибо!:-)
Būs man arī kādā forumā jāpiereģistrējās par kosmonautu no 2005.gada
Айвар, с 2005 года уже не получится, поезд ушел
Зачем космонавту поезд
Es reģistrēšos ar raķeti, buldozers arī laikam nederēs.
Visiem krāniem jāstrādā lidostā.
Андочка, ну ничего Вы не понимаете :поезд нужен космонавту, чтобы не опоздать на косм.корабль.
Nu kā es tā nesapratu lietas būtību
Kur es to varētu izlsīt? Kādos MK noteikumos tas ierakstīts?
это написано в МЕТОДИКЕ
Anda
Vai tad Jums nav izstrādāta svaiga, pēc pēdējām prasībām, metodika par kosmonautu uzšaušanu gaisā - ar stāžu vismaz 5 gadi!
Anda - не понимаю ваш сарказм.
Aivar! Nevajag domāt, ka visi ir auni!
Закрыть
Краткое описание нарушения