Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

algas pārmaksa К списку тем

algas pārmaksa
Tā gadījās ka izrēķināju algu cilvēkam , izmaksāju, pec pāris dienām atnesa man pareizo grafiku, izrādās ka pārmaksāju, bet darbinieks ir atbrīvots no darba.. algas sarakstos izlaboju, vsai atskaitē izlaboju, bet tagad man 5610 Debetā karāsies darbinieka parād, es viņam prasīju atmaksāt atpakaļ pārmaksāto summu, bet viņš to darīt netaisās.. direktors piekrita to summu norakstīt, bet kā? uz 8. gruppu, vai vispār to norakstīt drīkst?? tomēr 85 lvl
Montana83
Montana83 26.12.2010 13:42
30 сообщений на сайте

Ответы (3)

DL 78.pants- ieturēt drīkst tikai ar darbinieka piekrišanu.

Domaju, ka jūs visus termiņus nokavējat, līdz ar to arī tiesa neņems no jums ieniegumu par atprasījumu.

Norakstīsiet ka zaudējumu (nav saistīts ar saimn. darbību (x 1,5 UIN dekl. 3.r.)) vai uz grāmatveža algas rēķina, kas pieļāva kļūdu.
Mu-maija
Mu-maija 26.12.2010 13:48
15888 сообщений на сайте
Īstenībā tas nav mana kļūda, jo man bija iesniegts nepareizs grafiks, ar vadītāja parakstu, un mēs neesam UIN maksātāji- nodibinājums.. tāpēc es domāju vienkārši norakstīt uz zaudējumiem 8.. gruppu. ieturēt es arī neko nevaru, jo darbinieks vairs taču nestrādā..
Montana83
Montana83 26.12.2010 15:39
30 сообщений на сайте
Tad ieturiet no tās personas, kas sniedz nepatiesas ziņas par nostrādāto darba laiku
Mu-maija
Mu-maija 26.12.2010 17:28
15888 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.