Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām К списку тем
Fieffe 27.12.2010 14:39
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Ответы (18)
Ja nav darba attiecību, tad jau tikai IIN.
Bet, ja jūs maksājiet viņam par "labu DARBU", tad rodas jautājumi...
Bet, ja jūs maksājiet viņam par "labu DARBU", tad rodas jautājumi...
kā man tad labāk izdarīt? palīdziet, lūdzu... nevaru saprast, kādas atskaites nepieciešamas VID. Paldies, jau iepriekš.
Fieffe 28.12.2010 09:17
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Domāju, ka jādara viss tāpat kā izmaksājot ienākumu jebkurai fiziskai personai, kas nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību -..gan ziņas par darba ņēmējiem, gan sociālā atskaite-bez riska nodevas un bez IIN un FP paziņojums ar 1018 kodu un aprēķināto IIN.
Agii 04.01.2011 14:07
101 сообщение на сайте
101 сообщение на сайте
tad tomeer padomes priekssedetaju vajag pienemt darbaa, lai izmaksaatu vinam pabalstu ?
Fieffe 04.01.2011 15:16
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
nav obligāti,var arī pierunāt pašam reģistrēties:-P
Agii 04.01.2011 19:55
101 сообщение на сайте
101 сообщение на сайте
Agii
ziņojumu: 68 04.01.2011 19:55
nav obligāti,var arī pierunāt pašam reģistrēties
?????:-/ reģistrēties ar ko? lai prēmiju saņemtu
Varbūt sākumā padomāt, pirms atbildēt.
ziņojumu: 68 04.01.2011 19:55
nav obligāti,var arī pierunāt pašam reģistrēties
?????:-/ reģistrēties ar ko? lai prēmiju saņemtu
Varbūt sākumā padomāt, pirms atbildēt.
Ja es viņu nepieņemu darbā, un uz padomes sēdes protokola pamata izmaksāju pabalstu ( ieturot IIN). tad kādas atskaites man pēc tam vajag nodot uz VID? Lūdzu , palīdziet
Fieffe 05.01.2011 14:34
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
kaadu tiesi zinojumu?
Fieffe 06.01.2011 16:18
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Manuprāt, valdes, padomes locekļiem, ja nemaksā algu, precīzāk - samaksa par pienākumu pildīšanu ir 0.00, tad jāiesniedz Ziņojums par valsts soc. apdroš. oblig. iem. no darba ņēmēju darba ienākumiem un IIN... , riska nodevu nenorādot, darba ienākumi 0.00, aprēķinātās VSAO iem. 0.00, IIN 0.00
Un, kad izmaksāta atlīdzība par labu pienākumu pildīšanu, tad šo summu arī iekļauj minētajā ziņojumā (IIN - nākošajā mēnesī)
Amatpersonas ieceļot amatā arī vajag iesniegt ziņas par darba ņēmējiem.
Tūlīt Anda uzrakstīs, ka vajag padomāt, pirms raksta...LOL
Un, kad izmaksāta atlīdzība par labu pienākumu pildīšanu, tad šo summu arī iekļauj minētajā ziņojumā (IIN - nākošajā mēnesī)
Amatpersonas ieceļot amatā arī vajag iesniegt ziņas par darba ņēmējiem.
Tūlīt Anda uzrakstīs, ka vajag padomāt, pirms raksta...LOL
Pinkrose 06.01.2011 16:40
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
novecojusi informācija? Parasti - tad, kad dara, tad jau arī visu noskaidro, vislabāk - no pirmavota - VID:)
Pinkrose 07.01.2011 10:45
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
Es zināju, ka kāds tā uzrakstīs:) es gan parasti piezvanu uz VID, pēc tam, ja kaut kas paliek neskaidrs, var parakties laika zagļos.
Sen nav bijusi darīšana ar valdes locekļiem bez atalgojuma:-D tāpēc laikam aizmirsu, ka par tādiem vairs nav jāsniedz tukša soc.atskaite:)
Sen nav bijusi darīšana ar valdes locekļiem bez atalgojuma:-D tāpēc laikam aizmirsu, ka par tādiem vairs nav jāsniedz tukša soc.atskaite:)
Pinkrose 07.01.2011 14:57
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
VID konsultanti ir pārbaudīti labi un ir tādi kuri saka, ka PVN deklarācija ar šo gadu jānodod 15.datumā.
Protams es arī zvanu uz VIDU, jo mūsu likumi ir tā uzrakstīti, ka ne vellu nesapratīsi.
Protams es arī zvanu uz VIDU, jo mūsu likumi ir tā uzrakstīti, ka ne vellu nesapratīsi.
Piekrītu par visiem 100%.
Agrāk ļoti cītīgi sekoju visam līdzi, bet nu jau sen vairs netieku līdzi laikam:-(
Agrāk ļoti cītīgi sekoju visam līdzi, bet nu jau sen vairs netieku līdzi laikam:-(
Pinkrose 07.01.2011 15:02
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть