Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Izstāšanās no PVN reģistra К списку тем

Izstāšanās no PVN reģistra
Veiksmīgu visiem Jauno gadu!

Jautāšu šeit, cerams kāds gudrāks Vai var izstāties no PVN reģistra, ja ir nodokļu parāds? Uzņēmumam ievērojami samazinājies apgrozījums (divus gadus zem 10 000), un nav izdevīgi būt par PVN maksātāju. Labprāt izstātos un turpinātu atmaksāt parādu, bet vai kas tāds ir iespējams, jeb parāds jāsamaksā uzreiz kaut kādā noteiktā termiņā? Likumā sīkākus paskaidrojumus neatrodu. Par priekšnodokli attiecībā uz krājumiem un PL skaidrs. Kā notiek izstāšanās process? Pēc iesnieguma VIDam seko pārbaude? Lūdzu dalieties pieredzē un zināšanās
Mixe
Mixe 01.01.2011 19:40
113 сообщений на сайте

Ответы (1)

Par nodokļu parādu nepateikšu, bet VID parbaude noteikti būs - par metodiku un PVN uzskaiti, dokumentiem, darba tabelēm, ceļazīmēm, darba līgumiem, čekiem, līgumiem utt. Apm. 1 mēnesi pēc izstāšanās fakta - vismaz mums tā bija.
Inm
Inm 03.01.2011 20:24
197 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.