Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pz nesakrit ar pvn
Labdien!
Atzistos esmu loti liels iesacejs un sam buxgalter, bet man loti vajag palidzibu.
Sodien sanemu zinju no vid:
aprēķinātais neto apgrozījums 2009.gadā ir Ls 5000 no tiem pārējie saimnieciskās darbības ieņēmumi Ls 0, bet PVN kopējā darījumu vērtība par 2009.gaduir Ls 3500, starpība Ls 1500.
Nu luk, vispar nav skaidrs man vai ta ir kluda un daba si starpiba var izveidoties tikai kludas pec vai ari iespejami kadi citi varianti.:-(
Ответы (10)
ari iespejami kadi citi varianti. Например, авансы или доходы будущих периодов. В нетто оборот периода они не включаются, но включаются в декларацию НДС в момент получения.
sam buxgalter'у виднее.
1. Не все сделки показаны в декларации
2. 1500 относятся к доходам 2009 года, а в декларации указали в 2010 (например - счет выставлен в янв. 2010 за услуги дек. 2009)
Atvainojos, bet ir otrādi pvn dekl. ir uzrādīts 5000, bet p/z aprekina neto ir 3500 tātad deklerācijā ir vairāk:-(
Maijas variants, viņai arī ir PVN dekl. vairāk un neto apgrozījumā mazāk:-D
и мы такое получили и за 2007 и за 2008 год. действительно есть расхождения, но у нас это из-за полученных авансов
и мы такое получили и за 2007 и за 2008 год. действительно есть расхождения, но у нас это из-за полученных авансов
Mans variants arī, PVN dekl. vairāk un neto apgrozījumā mazāk. Es gandriz sirds trieku dabuju
mums starpiba bija virs 20kLVL.
Mani paskaidrojumi bija tadi:
1 Avansi
2 Pamatlidzeklju pardošana
3 un atgrieztas preces
Un ja tomēr tā būs kļūda tad jānodod p/z labojums vai kā?
Precizēt var tikai nodokļu deklarācijas, arī UIeN deklarāciju. Gada pārskatu, kura sastāvā ietilpst PZA, labot nedrīkst. Tad, nododot nākamā gada pārskatu, kļūda un tās radītās izmaiņas jāapraksta gada pārskata pielikumā.
Varbuut PVN deklaraacijas kopeejaa veertiibaa ieklaujat sanemto no ES precu vertiibu (agraak taa vajadzeeja)?
Закрыть
Краткое описание нарушения