Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Precizē personas ar tiesībām iegādāties preces Latvijā ar PVN 0 % likm К списку тем

Precizē personas ar tiesībām iegādāties preces Latvijā ar PVN 0 % likm
Otrdien, 4. janvārī Ministru kabinets (MK) precizēja personu loku, kurām ir tiesības Latvijas teritorijā iegādāties preces un saņemt pakalpojumus ar pievienotās vērtības nodokļa (PVN) 0 procentu likmi, apstiprinot grozījumus MK noteikumos par kārtību, kādā piemēro PVN preču piegādēm un pakalpojumiem, kas sniegti diplomātiskajām un konsulārajām pārstāvniecībām, starptautiskajām organizācijām, Eiropas Savienības (ES) institūcijām un Ziemeļatlantijas līguma organizācijai (NATO), un kārtību, kādā atmaksā akcīzes nodokli par Latvijas Republikā iegādātajām akcīzes precēm

Tāpat arī MK akceptēja grozījumus noteikumos par akcīzes nodokļa un PVN atbrīvojuma sertifikāta apstiprināšanu, precizējot personu loku, kurām ir tiesības lietot Latvijas Republikas kompetento iestāžu apstiprināto nodokļa atbrīvojuma sertifikātu.
Andaz
Andaz 05.01.2011 15:01
27892 сообщения на сайте

Ответы (1)

Grozījumi attiecas uz:

•Latvijā reģistrētām diplomātiskām un konsulārām pārstāvniecībām;

•Latvijā vai citās ES dalībvalstīs reģistrētām starptautiskajām organizācijām un to pārstāvniecībām, starptautisko organizāciju vai to pārstāvniecību darbiniekiem, kuriem Latvijas teritorijā ir diplomātiskais statuss;

•Latvijā reģistrētām ES institūcijām, to pārstāvniecībām ES teritorijā vai ES institūciju izveidotajām organizācijām, kurām piemēro 1965. gada 8. aprīļa Protokolu par privilēģijām un imunitāti Eiropas Savienībā.

Avots: Finanšu ministrija
Andaz
Andaz 05.01.2011 15:01
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.