Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Fiz.pers. izmaksājamā summa 2 daļās К списку тем
Fiz.pers. izmaksājamā summa 2 daļās
Labdien!
Bišķi apjuku. Ir iepirkuma akts no fiz.pers., par persongās mantas atsavināšanu, bet aktā norādīts, ka 50% izmaksā uzreiz no kases 03.12.2010. un 50% caur banku jau 2011. Vai gada kopsavilkumā likt tikai to summu, kas reāli izmaksāta, vai darījuma kopsummu.
Varat arī mani nomētāt, galva tik un tā vairs nekam neder:'(
Ответы (7)
Ar fiziskajām personam - tikai tā summa, kas izmaksāta.
мы должны физику, вед.хоз.деятельность, за аренду. Продали ему ОС и сделали акт взаимозачета. Нужно ли в этом случае подавать сведения, что им получен доход за аренду недвижимости? что-то я засомневалась- доход вроде как получил, а денег- нет...
Man liekas, ka pareizi būtu - Jūs pārdevāt- viņš Jums samaksāja. Jūs saņēmāt naudu un viņam samaksājāt par nomu ar visiem par skaidras naudas darījumiem apstiprinošiem dokumentiem.Viņam ir kases princips, neesmu dzirdējusi, ka viņš kā fiziska persona- saimnieciskās darbības veicējs, var taisīt tādu ieskaitu. Es domāju, ka tā nevar.
Kāpēc gan nevar - ieskaita akts būs samaksu apliecinošs dokuments. Un akta datums ir arī faktiskās naudas plūsmas datums - ziņas jānodod līdz 01.02.2011.
Да, документ о взаимотребованиях есть. Поэтому я тоже считаю что надо податьсведения ( что я уже и сделала вчера), а сегодня уже что-то засомневалась- решила спросить у умных людей:-)
Turklāt meklēt, pēc visu izmaiņu mēģinājumiem izsekot normatīvos jaunumus, vairs nespēju, paldies...
Закрыть
Краткое описание нарушения