Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Kases pārskati К списку тем

Kases pārskati
Sveiki. kolēģi, varbūt varat līdzēt. Sēžu pie "Kases operāciju uzskaites noteikumiem un netieku īsti gudra". Vai tiešām kārtojot grāmatvedību datorā man katru dienu ir jādrukā visi četri pārskati - 1.kasesieņ. un izd. žurnāls, 2.kasesieņ. un izd. pārskats, 3.kasierapārskats, 4. kases grāmatas ielikuma lapa? Vai kases grāmatas ielikuma lapas jācaurauklo tāpat kā kases grāmata? Kuru no šiem pārskatiem liek pie orderiem un pirmdokumentim? Paldies.
Krista_8k
Krista_8k 13.08.2004 16:27
157 сообщений на сайте

Ответы (2)

Žurnālus druka 1 reizi mēnesī. Kases grāmatu it kā pēc jauniem kases operac.uzskait noteikumiem arī drikst vienu reizi mēnesī izdrukāt, ja kasi kārto datora programmā. Es to daru joprojam katru reizi kad notiek naudas ktstība.
Klepa
Klepa 13.08.2004 17:05
6777 сообщений на сайте
ja es pareizi saprotu, tad no datorprogrammas kases grāmatas ielikuma lapai, ko piešus pie dokumnetiem jābūt identiskai tām kases grāmatas lapām kuras izdrukās perioda beigās un cauršūs.

Pie orderiem liek kases grāmatas ielikuma lapu un pārskatu par mēneša kases operācijām.
Cleo
Cleo 13.08.2004 17:09
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.