Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

DRN atskaite un VID К списку тем

DRN atskaite un VID
Galīgi esmu nesaprašanā! Lūdzu kāds palīdziet! Aizpildīju DRN atskaiti, viss kā pieklājās. Samaksāju. Eju uz VID, tur kliedz, ka man ir parāds- izrādās ievadīts atskaitēs kā DRN par realizāciju, bet es samaksāju kā par importu. Lieta tāda, ka man visa prece nāk no Ukrainas, tiek noformēta ar IMPORTS4 deklarāciju. Nu es, protams izspriedu ka man jāmaksā kā par importu. Bet jaunajās atskaišu formās atskaite par importu vairs netiek iekļauta, tāpēc VID automātiski to uzskata par realizāciju. Aizgāju, parunājos, darbiniece ne aci nepamirkšķinājusi kompī kauta ko pamainīja un viss atkal bija kārtībā. Bet manī tas nakādu pārliecību, ka es esmu visu izdarījusi pareizi, neradīja. Viņa bolīja acis, kad es stāstīju, ka DRN uz robežas vairs netiek maksāts... Ko Jūs par to visu domājat?
Meicha
Meicha 16.08.2004 10:48
396 сообщений на сайте

Ответы (2)

IR TĀ: tagad nav jāmaksā DRN par importu, mēs maksājam it kā par realizēto preci. Bet nodrošināt uzskaiti par iepakomumu realizējamām precēm ir tehniski grūti, tāpēc ir paredzēta iespēja maksāt it kā avansā - par ievesto preci. Es domāju ka nesaprašanas iemesls ir tiesi šeit. VIDam taču programma ir viss. Kā to uzrakstatā arī viņi prasa atskaites, un nevisai daudz inspektoru vispār iazdomās par ievadamiem datiem.
Pirjo
Pirjo 16.08.2004 10:54
376 сообщений на сайте
Man jau likās, ka kaut kas nav pareizi. Mani samulsināja VID darbiniece, kas bez vārda runas, balstoties uz manis teikto, izmainīja datus savā datorā. Kā lai rīkojās tālak? Vai lūgt, lai Valsts Kase pārsūta naudu uz vajadzīgo kontu, vai atstāt visu kā ir?
Meicha
Meicha 16.08.2004 11:42
396 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.