Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Veselības apdrošināšanas polise BKA К списку тем

Veselības apdrošināšanas polise BKA
Labdien!

Ja uzņēmums iegādājies veselības apdrošināšanas polisi savai darbiniecei, kas visu gadu bijusi bērna kopšanas atvaļinājumā, vai no šī gūtā labuma ir jāietur IIN? Nav jau arī ienākumu, no kā ieturēt. Kā būtu pareizi jārīkojas un kā jāaizpilda IIN paziņojums par gadu?

Paldies.
Zeita
Zeita 25.01.2011 09:45
12 сообщений на сайте

Ответы (3)

Atveļinājuma nauda neskaitās kā ienākums?

Manuprāt, ir vai nav ienākumi jāpārrēķina vai nav gadījumā jāmaksā IIN un soc. iem.- jo ir tak noteiktās normas, cik lielu apdrošināšanas prēmiju neapliek ar nodokļiem....
Wesenga
Wesenga 25.01.2011 11:45
59 сообщений на сайте
Tur jau tā lieta - norma, ka nedrīkst pārsniegt 10% no ienākumu summas, jebkurā gadījumā būs pārsniegta, jo ienākumu, ko maksātu darba devējs, BKA laikā nav vispār. No kā tad var ieturēt nodokļus??
Zeita
Zeita 26.01.2011 08:44
12 сообщений на сайте
Vai šādā situācijā apdrošināšanas summa būtu uzskatāma par ar saimn.darbību nesaistītiem izdevumiem un apliekama ar IIN (apdrošināšanas summa+IIN)?

Jeb tomēr tikai IIN no pārsnieguma(t.i. no visas apdrosinašanas summas, jo darba samaksa gada laikā nav bijusi), bet apdrošinašanas summu var ka saimn.darbības izmaksas?
Hloja
Hloja 10.01.2012 13:24
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.