Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Par uzņēmuma īpašnieka braucieniem uz ārzemēm К списку тем
Ответы (5)
Tad jau sanāk, ka pats sev uztaisu rīkojumu un apstiprinu visas izmaksas uz saimniecisko darbību? Vai man sev arī jāmaksā dienas nauda? Es varu izvēlēties maksāt vai nē? Kādi dokumenti man jānoformē? Vai par sk. naudas izlietojumu pietiek ar avansa norēķinu vai vajadzīga izdevuma tāme, ko pats apstiprinu? Un vai nes varu norakstīt saimnieciskajās izmaksās, piem. degvielu, kas nopirkta Dānijā, bet nav iedrukāta mana uzņēmuma nosaukums, jo viņiem nav īsti skaidrs ko es no viņiem gribu (rekvizītus)
Pašam sev nav jāraksta. Uzņēmuma valdes loceklis no vienas puses komandē fizisku personu tādu un tādu komandējumā izdarīt to un to uzņēmuma vajadzībām.Komandējuma izdevumi ir saimn.darbības izdevumi un arī dienas naudau var maksāt. Lasīt www.vid.gov.lvMK noteikumi par komandējumiem, tur tagad ir ierobežojumi. MK liekas pie IIN likuma.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть