Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Grāmatvedības org-jas dokumenti. К списку тем

Grāmatvedības org-jas dokumenti.
Labdien Cienījamie Speciālisti. Lūdzu palīdzību šādā jautājumā.

Organizējot grāmatveža darbu sastādīju sekojošus nolikumus:

Par gada pārskatu;

Par uzņēmuma darbinieku darba samaksas aprēķina kārtību;

Par kasi

Par banku

Par ilgtēr. Ieg. Nemat. Aktīvu un PL uzskaiti un norakstīšanu

Par krājumu uzskaiti

Dienesta instrukcijas

Par inventarizācijas kārtību

Konta plānu

Dokumenta aprites shēmu

Vispārējo par grāmatvedību

Par PVN

Tas viss, ko es varēju dabūt nodaļā „Veidlapas”

Bet ja Jūsu rīcībā ir

Nolietojuma normas PL

Nolikums par kārtību ar norēķinu personām

Iekšējās darba kārtības noteikumi

Un vēl kaut kas, kas trūkst šajā sarakstā, lūdzu atsūtīt man, vai vismaz pateikt kur to var dabūt.

P.S.

Un vēl...... vai Jūs nevarētu atsūtīt formu, kā izskatās rīkojums par šos nolikumus apstiprināšanu.

Ar Lielu pateicību Jums visiem!!!
Nastusa
Nastusa 16.08.2004 17:26
69 сообщений на сайте

Ответы (18)

man ir, noleitojuma normas gan jānosaka it kā pašiem, gados vai procentos, kā rēķināsiet nolietojumu PL, ēkām, utt. Ja nav par vēlu rīt aizsūtīt.
Cleo
Cleo 16.08.2004 17:31
19234 сообщения на сайте
man vienkārši šodien inbox pasts nestrādā.
Cleo
Cleo 16.08.2004 17:32
19234 сообщения на сайте
Nav pār vēlu, jo mēs pagaidāmi strādājam gaidīšanas režīma un nekādas darbības gandrīz nenotiek, es tikai gribu atrāk sagatavot visus dokumentus, lai nebūtu „zaparok”. Un vispār kamēr tiksi ar visu galā.....

Vēl reiz paldies
Nastusa
Nastusa 16.08.2004 17:36
69 сообщений на сайте
Cleo,пожалуйста,и мне тоже пришлите.У меня такая-же ситуация.Очень вас прошу.
Veresk
Veresk 16.08.2004 18:25
380 сообщений на сайте
Nolietojuma normas PL установлены законом только для исчисления амортизации для налогов, в финансовой бухгалтерии каждое предприятие устанавливает самостоятельно.
Makssoft
Makssoft 16.08.2004 18:46
24096 сообщений на сайте
Nastusa un Veresk, es šķiet šorīt aizsūtīju, vajadzētu būt. Vakar sorry, kaut kas bij noticis ar inbox serveri, man visas vēstules meta atpakaļ rādot problems server. Laikam jau jāsāk domāt par cita e-pasta izmantošanu.BEt nu inboxam tas ir bieži, vismaz nav garlaicīgi dzīvot ;))))).

Makssoft, jā taisnība, es nepiebildu vārdu finansu grāmatvedības nolietojuma normas nosaka uzņēmums, nodokļu vajadzībām to nosaka Likums par uzņēmuma ienākuma nodokli 13.pants(http://www.vid.gov.lv/5likumi/vc.asp?source=4UzIenNod/_LikumsUIN.htm&from=80120&KId=4).
Cleo
Cleo 17.08.2004 08:40
19234 сообщения на сайте
Kā ar tiem iekšējās kārtības noteikumiem, vai nevienam nav kāds paraudziņš? Man it kā viens ir, bet tur tā vispārīgi, neviena konkrēta cipara, bet jābūt taču darba laikam, stundām, pārtraukumam, tur tikai pieminēts ka tas viss saskaņā ar vienošanos, bet kur tad pati tā vienošanās? Jābūt taču tam visam tajos pašos noteikumos?
Olanda
Olanda 17.08.2004 10:01
190 сообщений на сайте
Nastusa, laikam neiet pie jusm meils, nezinu kas par leitu. Man meta atpakaļ.Failed to deliver to 'nastusa@one.lv'

SMTP module(domain one.lv) reports:

message text rejected by mail1.one.lv

552 Account(s) <nastusa@one.lv> does not have enough space
Cleo
Cleo 17.08.2004 10:03
19234 сообщения на сайте
Cleo, vai jūs man arī, lūdzu, nevarētu atsūtīt tās nolietojuma normas.
Olanda
Olanda 17.08.2004 10:04
190 сообщений на сайте
iesaceja, nu manos iekšējās darba kārtības noetikumos ir gan:

5. Noteiktais darba laiks:

5.1. no plkst. 8.00 līdz 17.00 ar pusdienu pārtraukumu no plkst 12.00 līdz 13.00;

5.2. darba laiks pirmsvētku dienās – no 8.00 līdz 15.00.

6. Virsstundu darbs ir darbs , kurš tiek veikts virs šajos noteikumos 5.punktā noteiktā darba laika. Virsstundu laiks pieļaujams tikai LR likumdošanā noteiktajos gadījumos un kārtībā.
Cleo
Cleo 17.08.2004 10:05
19234 сообщения на сайте
iesaceja, aizsutiju, ja uz pareizo meilu - skyfish@apollo.lv- arī savus necilos iekšējās darba kārtības noetikumus.
Cleo
Cleo 17.08.2004 10:07
19234 сообщения на сайте
Man vel ir tadi nolikumi, ka - par norekiniem ar norekinu personam par izsniegtajiem avansiem un arhiva nolikums. Ja vajag, ta dodiet zinju.
Arnica
Arnica 17.08.2004 14:56
нет сообщений на сайте
Baiba.tk vai varu Jums palūgt atsūtīt man uz e-mailu arhiva nolikumu un nolikumu par izsniegtajiem avansiem. caca1@inbox.lv
Mīļš paldies!
Rita
Rita 17.08.2004 22:43
959 сообщений на сайте
Cleo, paldies, it kā atnāca abi divi, šausmīgi sapriecājos, bet atvērt nevaru un saglabāt arī nē. Vai varētu lūgt vēlreiz atsūtīt. Paldies, jau iepriekš.

Baiba.tkatsūtiet man arī, lūdzu.

skyfish@apollo.lv
Vēl tāds jautājums. Z/S kurā strādāju, ir ļoti maz organizācijas dokumentu ( tie kas ir arī īsti neatbilst tam kādiem viņiem būtu jābūt), tagad viņus gatavoju, bet ar kādu datumu viņus apstiprināt, ar gada sākumu, vai tagadējo datumu? Ja nāk pārbaude, vai tad ir svarīgi ar kādu datumu viņi ir apstiprināti? Un tuvākajos mēnešos z/s pāārreģistrēsies par SIA, tad taču būs pa jaunu jātaisa visi organizācijas dokumenti, kaut vai lai nosaukumu mainītu. Varbūt pareizāk ir man tagad sataisīt visus tos papīrus, bet neapstiprināt, un ja neatnāk nekāda pārbaude, tad apstiprināt tikai tad kad būs SIA? Un kā tos organizācijas dokumentus vispār apstiprina? Uz katra dokumenta raksta apstiprināts, jeb izdod kopēju rīkojumu ka stājas spēkā tādi dokumenti?
Olanda
Olanda 18.08.2004 11:30
190 сообщений на сайте
Iesaceja, uz katra nolikuma ir APSTIPRINU un ir arī rīkojums par nolikuma apstiprinšānu. bet ja jūs tagad veicat kaut kādas izmaiņas, jūs to varat taisīt kā rīkojumu par izmaiņu apstiprināšanu nolikumos, ko izsakat tādā redakcija: "....." pievienojat tādam un tādam nolikumam tādu un tādu punktu vai izsakat to šādā redakcijā: "...". apmēram tā.
Cleo
Cleo 18.08.2004 12:04
19234 сообщения на сайте
Vieglāk taču visu par jaunu uztaisīt, jo man ir tikai darba kārtības noteikumi, veci un nepareizi. Vairāk nekā nav.

Paldies, Cleo, nu pavisam daudz labumu atsūtījāt Bet diemžēl, nenāk atkal vaļā pagaidīšu kad vīrs atbrauks, lai paskatās kas par vainu.
Olanda
Olanda 18.08.2004 12:19
190 сообщений на сайте
Visiem Milzigs Paldies un man prieks, ka sis jautajums ir aktuals ne tikai man, bet ari citiem.
Nastusa
Nastusa 18.08.2004 12:34
69 сообщений на сайте
iesaceja, nu nezinu, kas jums ar pastu tad, varbūt Jūsu Otlooks bloķē kādus failu veidus? Mēģināšu vēlreiz sazipotā veidā.
Cleo
Cleo 18.08.2004 12:47
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.