Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba aizsardziba К списку тем

Darba aizsardziba
Sveiki! varbūt kādam ir līguma paraugs starp firmu un sertificētu cilvēku kas atbild par darba drošibas inst. utt.

Paldies e-pasts: ilbad@inbox.lv
Ilbad
Ilbad 29.01.2011 15:37
48 сообщений на сайте

Ответы (3)

Nezinu, vai Jums derēs jebkurš gadījums. Mums tas ir darba līgums ar sertificēto personu par konkrētā darba veikšanu uz 2 nedēļām, kas 1 reizi gadā atjauno instrukcijas, izvērtē riskus,sagatavo nosūtījumus uz veselības pārbaudēm utt. Samaksājam un sveiki uz gadu.Mumsir gan NVA gan ES projekta ietvaros nodarbinātie, kur rūpīgi tiek pārbaidīta DA dokumentācija. Viss pagaidām ir labi. Jebkurā gadījumā, man liekas, ka par lielu paldies tas sertificētais darbinieks to nedarīs;-). Ja vēl joprojām vajag un derēs DL, rītdien varu nosūtīt.Tikai, vai to Jums vajag?
Vijoliite
Vijoliite 30.01.2011 13:30
1711 сообщений на сайте
Būtu ļoti jauki jo no kautkā var uztaisīt kautko -Paldies!
Ilbad
Ilbad 31.01.2011 14:10
48 сообщений на сайте
Nu saņēmu no Jums ziņu par vēlu, neesmu vairs tur, kur man ir tas līgums. Rītdien no rīta nosūtīšu.
Vijoliite
Vijoliite 31.01.2011 15:48
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.